Seyfullah Dumlupınar, 'koronavirüs'ü yendi!

Türk Boks Milli Takımının Baş Antrenörü Seyfullah Dumlupınar’ın koronavirüs tedavisi sonuç verdi.

Seyfullah Dumlupınar, 'koronavirüs'ü yendi!
Bayburt Postası - İngiltere'deki 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kota Müsabakaları'ndan sonra 'coronavirüs' testi pozitif çıkan ve 24 Mart'ta Bayburt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Türkiye Boks Milli Takım Baş Antrenörü Seyfullah Dumlupınar'ın son testleri negatif çıktı. 2 Nisan'da yapılan ilk testi negatif çıkan Dumlupınar'dan 3 Nisan'da bir test daha alındı. İkinci testide bugün (4 Nisan) negatif çıkan Dumlupınar, az önce hastaneden taburcu edildi. 



"Onların emekleri çok büyük"

Seyfullah Dumlupınar, gazetemize yaptığı açıklamada, Bayburt Devlet Hastanesi'nde görev yapan tüm doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına teşekkür ettiğini belirterek, "Onların emekleri çok büyük, kendi hayatlarını da ortaya koyarak insanların sağlığı için mücadele ediyorlar. Ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi. 

"Milletimizin duasını aldık"

Dumlupınar, hastaneye yattığı günden bu yana Türkiye'nin her bölgesinden tanıdığı, tanımadığı yüzlerce kişinin kendisini aradığını beliterek, "Milletimizin duasını aldık. Ben bu süreçte bana destek veren, dua eden herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm hastalarımızın biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

"Birinci şart diğer insanların hayatını düşünmek"

Gazetemiz aracılığıyla tüm insanlara, özellikle hastalara tavsiyelerde bulunan Dumlupınar, "İngiltere'de olayı duyup şüphelendiğimde, eve gelip ailem dahil kimseyle görüşmedim. Karantina altına aldım kendimi, testim pozitif çıkınca da hastaneye gidip tedavi altına girdim. Bu işte birinci şart diğer insanların hayatını düşünmek. Çünkü hızlıca yayılan bir hastalık. Buna çok dikkat edilmeli. Özellikle dışardan gelen kardeşlerimiz çok dikkat etmeli. Ben bu hastalığı İngiltere'de kapmıştım. İkincisi moral, moralinizi bozmayın. Bunu elden bırakmamak lazım, bu derdi veren şifasını da veriyor. Bağışıklığı güçlendiren besinleri sadece şimdi değil hayatınızın tamamında önemseyin ve bu besinlerle beslenin. Ve tabii ki spor yapın, spordan kopmayın" dedi. 

Haber: Murat Okutmuş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necati Ünsal sezgin 4 yıl önce

Geçmiş olsun hocam

Avatar
rambo yağız 4 yıl önce

Yakınen tanırım kopuz köyünden Allah ailesine bağışlasın tüm insanlığı korusun inşlh

Avatar
Bamsi beyrek 4 yıl önce

Geçmiş olsun hocam