Saadet Partisi'nden Aydıntepe Entegre Hastanesi'ne diş polikliniği talebi

Saadet Partisi Aydıntepe İlçe Başkanı Celal Kabak, Aydıntepe Entegre Hastanesi'ne Diş Polikliniği talebinde bulundu.

Saadet Partisi'nden Aydıntepe Entegre Hastanesi'ne diş polikliniği talebi

Bayburt Postası - 2002 yılı ocak ayından beri hizmete giren Aydıntepe Entegre Hastanesi'nin eski sağlık ocağından hiçbir farkının olmadığını belirterek, diş röntgeni cihazı ve diğer bütün ekipmanın var olduğu hastaneye 1 Diş Hekimi ve 1 Röntgen Teknikeri verilmesinin yerinde olacağını belirtti. 

Celal Kabak'ın açıklaması şöyle: 

"İlçemizde 2022 yılının başı itibariyle Aydıntepe İlçe Devlet Hastanesi hizmet vermeye başlamış olup, yaklaşık 6 aydır bu hizmetini sürdürmektedir. İlçemize yapılan bütün hizmetlere gerek emek veren gerekse katkı sunan bütün herkese teşekkürlerimizi sunarız.

 Ancak görünen o ki hizmete başlayan İlçe Devlet Hastanemizin, daha önce Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi (Sağlık Ocağı) olarak faaliyetteyken vermiş olduğu hizmetlerden ekstra hiçbir farkı yoktur. Madem bu kadar masrafa ve özellikle ağır kış şartlarında ısınma maksatlı bu kadar külfete katlanılacak en azından Hastanemize 1 Diş Polikliniği verilmelidir.

Bayburt ilimizde şu an Ağız ve Diş Sağlığı merkezi 1 tane olduğundan ihtiyaç duyulan hizmeti randevusuz verememektedir. Randevu hizmeti de sadece pazartesi günleri Saat 9.00’da açılıp, yarım saatlik bir sürede dolmakta ve bu süre içerisinde alınan randevularda 15 gün kadar ileri bir tarihe verilmektedir. Diş rahatsızlığının ehemmiyeti bu 15 günlük sürenin beklenilemeyeceği kadar hassas ve acildir. Ayrıca artan ulaşım maliyetleri göz önünde bulundurulduğunda, randevusuz olarak gidilip istenilen hizmetin alınamaması durumunda, gereksiz büyük bir masraf oluşturduğu da aşikardır.

Araştırmalarımız neticesinde, İlçe Devlet Hastanemizde Diş Polikliniği için ihtiyaç duyulan Diş Röntgeni Cihazı ve diğer bütün ekipmanın olduğunu öğrendik. Yetki Makamında bulunanlardan talebimiz, İlçe Devlet Hastanemizde hizmet vermek için 1 Diş Hekimi ve 1 Röntgen Teknikeri verilmesidir. İlçemizde Diş Polikliniğinin hizmete başlamasıyla hem Aydıntepe ilçemiz hem de bağlı bulunan 24 tane köyümüzün Diş Sağlığı konusunda yeterli hizmeti alacağına ve yine İl merkezindeki Ağız ve Diş Sağlığı hastanemizin yükünün bir miktar azalacağı kanaatindeyiz.

Talebimizin, sosyoekonomik şartlar göz önünde bulundurularak değerlendirilmesi istiyor, İlçemize hizmet konusunda fedakârlık gösteren herkese saygılar sunuyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2 yıl önce

Yapmış olmak için yapılmış yer il sağlık müdürü binayı koydu kendi reklamı için e içine kalite koy ekip koy doktor koy o yok bina hastaları tedavi edecek. Eskisinden farkı tabelası konumu. Bayburtta doktor tutalım en iyisini elimizden kaçırmayalım değilde bize köle bulalım önümüzde eğilsinler mantığı ile çalışan doktor dışı başkan yardımcılarıyla dolu kurumdan başka birşey beklenemez.

Avatar
Sağlıkcı 2 yıl önce

Kıymetli dostlar entegre hastane dediğin toplum sağlığı merkezinden farkı olmayan bir sağlık tesisidir. Değişen toplum sağlığı merkezi tsbelasının yerine aydıntepe entegre ilçe hastanesi tabelasının aşılacak olmasıdır.

Avatar
Bayburt 2 yıl önce

Değerli ilçe başkanını takip ediyorum her zaman çözüm odaklı ve gerçek gündem üzerinden açıklama yapıyor. Tebrik ediyorum. Alıştığımız Filistin’i suriyeliyi vietnamlıyı bilmem değişik komplo teoriklerini konuşmuyor. Destekliyoruz