Koronavirüs tedavisi sonuçlanan 9 hasta daha sağlığına kavuştu

Bayburt’ta Kovid-19 tedavisi tamamlanan 9 hasta alkışlarla taburcu edildi.

Koronavirüs tedavisi sonuçlanan 9 hasta daha sağlığına kavuştu
Bayburt Postası - Tedavileri sekiz ile on beş gün arasında değişen en küçüğü 7, en büyüğü ise 70 yaşında 9 hasta Bayburt Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Sağlığına tekrar kavuşmanın sevincini yaşayan vatandaşlar kendilerini alkışlarla uğurlayan sağlık görevlilerine dua etti.

Vatandaşlardan biri hastaneden ayrılmadan önce zor tedavi süresi boyunca kendilerini asla yalnız bırakmadığını ifade ettiği sağlık çalışanlarına müteşekkir olduklarını belirtti. İsmi öğrenilemeyen vatandaş, “Allah devletimizi hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin. Sayın Valimize de, Sağlık Müdürümüze de çok çok teşekkür ederiz. Sağlık Bakanımıza, bütün bakanlarımıza çok teşekkür ederiz. Hepinizden Allah razı olsun. ” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 4 yıl önce

Alkışlanması gereken sağlık çalışanlarımız askerimiz polisimiz var olsunlar sağ olsunlar ALLAH hepisinden razı olsun

Avatar
vatandaş 4 yıl önce

Başta Sağlık ordumuzun fedakar çalışanları olmak üzere sosyal vefa grubun da görev yapan güvenlik güçlerimize,eğitimcilerimize,din görevlilerimize,kamu çalışanlarımıza ve stklarımıza bir vatandaş olarak çok teşekkür ederim....Biz Birlikte Güçlüyüz.İnşaAllah birlikte başaracağız... 100.yılına vardığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan-ı Şerif'inizi kutlar,tebrik ederim...