Koronavirüs pozitif vaka sayısı 500'ü aştı!

Koronavirüs gün geçtikçe etki alanını genişletiyor.

Koronavirüs pozitif vaka sayısı 500'ü aştı!
Bayburt Postası - Bayburt’ta vaka 500’ün üzerine ulaşırken, Bayburt Devlet Hastanesi’nde virüsle mücadele eden 10’a yakın doktorun da Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Türkiye’de ilk çıktığı günlerden daha etkili bir şekilde yayılan ve şu ana kadar en çok pozitif vaka sayısına ulaşılan Bayburt’ta hastane kapasitesi tamamen dolmuş durumda. Birçok hastanın evlerinde ilaç almak şartıyla tedavi edildiği süreçte hasta sayısının çok daha da artabileceği belirtiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hulusi 4 yıl önce

Ödül olarak il sağlık müdürünün görevini 3 sene daha uzatsın Hacı Ali.

Avatar
Misafir 4 yıl önce

İl sağlık müdürlüğünün ego tatminleri personeli anlamaması elindeki bir çok doktoru istifaya zorlaması ve üstüne bu işi doktor olmayan yöneticelerin yapması sonucu elde doktor kalmadı. Bayburttu bu adamlara bırakmak işin en başındaki yanlış. kalan doktorlarda daha çok çalışarak covidin arttığı bu dönemde hasta oldular. Siyasi gücü olanı o koltuklara oturtmak yerine iş yapacak adamları oturtsaydılar böyle olmazdı. Bayburtlularda sağ olsun sayıları yerlerinde durmayarak ucurdular.

Avatar
hasan 4 yıl önce

bu kadar sağlıkçının bu kadar doktorun vebali bunları böyle çalıştıran iş bilmeyen il sağlık müdürü yöneticileri. kendi beceriksizlikleri yüzünden doktor bırakmadılar etrafta. istifa ettirdikleri ayrı hasta olanlar ayrı.

Avatar
hemşo 4 yıl önce

Sağlık personeli zorda istifalar hak getirir umarım

Avatar
Demokrat Bayburt 4 yıl önce

Maskeyi doğru dürüst takan yok. Erkekler çarşıda kahvede muhabbet son sürat. Kadınların ev gezmeleri, günler aynen devam. Maske gıdıgın altında süs. Sonra vakalar uçtu. Uçar tabi. Her şeyi yanlış yapıp sonra neticeye bakıp hayret ediyoruz.

Avatar
Nivli 4 yıl önce

Olacağı buydu tatil bahanesi ile Bayburtumuzun nufusu 3 misli artarsa düğünler parklar bayram gezileri böyle duyarsız olursa bunca emek boşuna gitti Allah sonumuzu hayır etsin

Avatar
Gürbüz Aslaner 4 yıl önce

Böyle bir sahipsiz memleket il dışından gelenlere hiç bir kontrol yok bu kimin suçu yazık günah yetkililer ne iş yapar altı aydır daha maske takmayı ogretemedik bütün köyler korona buna bir yaptırım uygulayın Allah aşkına

Avatar
Selim 4 yıl önce

Bende dışarıdan geldim. Adam akıllı maske takılıydı. Ama bana maskeyi aman ha çıkartma diyen kimse maske takmıyordu. Kaç kişi yakıyordu Allah aşkına. Sen maske takma. Sonra vakalar dışarıdan gelenler yüzünden arttı. Yok canım. Ee sonuçta bu virüs te çin den geldi.