Haşarelerle mücadele devam ediyor

Bayburt Belediyesi ekipleri kene, sivrisinek ve haşerelerle mücadeleyi de elden bırakmıyor.

Haşarelerle mücadele devam ediyor
Bayburt Postası - Yaz mevsiminin gelmesi ve normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte yeşil alanlarda yoğunluk oluşmaya başladı. Bu durumdan dolayı çalışmalarını hızlandıran belediye ekipleri haşerelere göz açtırmıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin korrdineli bir şekilde çalışması devam ediyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, "Toplum sağlığı için çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor. Kovid-19 salgınıyla mücadele çalışmalarımız devam ederken sivrisinek ve kene gibi haşerelerle mücadeleyide elden bırakmıyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Biz gerekli tedbirleri alıyoruz. Ama ailelerden ricamız çocuklarıyla yeşil alanlara, park ve bahçelere çıkarken daha dikkatli olmalarıdır" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 4 yıl önce

Asıl haşereler içimizde içimizde zillet haşereleri