CHP İl Başkanı Yücel, Kaleardı mahallesinin sağlık sıkıntısını gündeme getirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel, Kaleardı mahallesine sağlık ocağı hizmetine kavuşması gerektiğini belirtti.

CHP İl Başkanı Yücel, Kaleardı mahallesinin sağlık sıkıntısını gündeme getirdi

Bayburt Postası - 2 bin 400 nüfusun yaşadığı Kaleardı mahallesi sakinlerinin Tuzcuzâde ve Şingâh mahallesindeki sağlık ocaklarında bakılabildiklerini bildiren Yücel, bu durumun mahalle sakinleri için ulaşım açısından da büyük zorlukları beraberinde getirdiğini ifade etti.

Yönetim kurulu üyeleri Sadri Subay ve Kubilay Erel’le birlikte mahalleye giderek sakinlerle görüşen CHP Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  

“Bayburt CHP İl Başkanlığı olarak Halfikale (Kaleardı) mahalle sakinlerinin talepleri üzerine, yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde yaşanan önemli mağduriyeti yetkililerimiz ve halkımızla paylaşmayı görev bildik. Halfikale mahallesine yapmış olduğumuz çalışmalarda 2400’e yakın vatandaşımızın mahallede Aile Sağlık Merkezi olmadığı için vatandaşlarımız sağlık sorunlarını çözmek için diğer mahallelere (Şingah, Tuzcuzade) gitmek zorunda kaldıkları ve kış aylarında iki dolmuş kullanarak aile sağlık merkezlerine gidip gelmekte hem zaman, hem de ekonomik zorlukla karşılaşmaktadırlar. Bu önemli sağlık hizmeti sorununun giderilmesi için Halfikale mahallesine Aile Sağlık Merkezi (sağlık ocağı) açılmasını halkımız adına Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü ve Bayburt Valiliği’ni göreve davet ediyoruz.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakkı kılıç 2 yıl önce

içinde dr. olmayan sağlık merkezini ne yapayım...