Bayburt'ta Organ Bağışı Haftası Etkinlikleri

Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Bayburt Devlet Hastanesi'nde 'Organ Bağışı Koşulsuz Sevgidir' ve 'Kalbinize Bir Sorun, Hayat Vermek İster Mi?' sloganıyla stant açıldı.

Bayburt'ta Organ Bağışı Haftası Etkinlikleri

Bayburt Postası - Hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarına organ bağışı hakkında bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı. 

Sağlık personelleri ziyaretçilere organ naklinin önemini anlatarak, hangi durumlarda organ nakli yapılabileceğini ve hangi organların bağışlanabileceği konuları hakkında bilgiler verdiler. 

Hastane çalışanlarına yönelik Yoğun Bakım Uzman Hekimi Hakkı Mustafa Gülderen tarafından organ bağışına yönelik farkındalık eğitimi verilirken, hastanede anonslar yapılarak vatandaşlar Organ Bağışı Birimine yönlendirildi. Bununla birlikte, hastane girişi önüne 'Kalbinize Bir Sorun, Hayat Vermek İster Mi?' yazılı afiş asılarak, Organ Bağışı Haftası'na dikkat çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlunun Cevabı 6 ay önce

Organ bağışı elbette gereklidir.Tartışmayız. Ancak kime teslim edeceğiz organlarımızı. Doktor mu var? Ameliyat mı yapılıyor? En basit bir muayeneyi bile Erzurum'a, Trabzon'a sevk eden doktor organlarımızı alıp da neyi başaracak. Önce hastaneyi hastane kılığına sokun sonra organ bağışını hâlledelim.