Bayburt'ta Koronavirüs'te son durum

Bayburt'ta Koronavirüs rakamları nüfus oranları dikkate alındığında şaşırtıcı ve korkutucu boyutlarda... İşte son durum...

Bayburt'ta Koronavirüs'te son durum
Bayburt Postası - Koronavirüs pozitif vaka sayısı, 10 gün öncesine kadar 2 binlerin üzerinde seyreden Bayburt’ta şuan için bu sayı 1500’lere kadar geriledi.

Son bir haftada 8 kişi!

Pozitif vaka sayıları artmasına rağmen yoğun bakımlık hasta sayısının olmadığı Bayburt’ta işler yine tersine döndü. Yoğun bakımlık hasta sayısının çoğaldığı Bayburt’ta son 1 haftada 8 kişi hayatını kaybetti.

Taburcu olanın yerine yeni bir hasta..

Bayburt Devlet Hastanesi’nde 90 kişi tedavi görüyor. Diğer hastalar evlerinde karantina altında. Hastaneden taburcu olan hastanın yerine hastalık durumunun aciliyetine göre sırada olan hasta çağrılıyor. 

5 doktor istifa etti!

Bu süreçte sağlık çalışanlarının da işleri bir hayli zorlaştı. Ambulanslar aralıksız olarak Bayburt genelinde hastaların taşınması ve evlerdeki tedavi süreci için evden eve giriyor. Öte yandan Bayburt Devlet Hastanesi’nden son 10 günde Koronavirüs yoğunluğundan kaynaklı 5 uzman doktor istifa etti. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürbüz Aslaner 4 yıl önce

Doktorlarda bu insanların duyarsızligini ilgisizliğini yetkililerin sorumsuzlugunu gördükleri için başka çarelerinin kalmadığini için istifa etmiştir

Avatar
Vatandaş 4 yıl önce

Milletin sorumsuzluğunu doktorlar çekecek değil dikkat edip virüsü bu kadar yayamasaydı millet doktorlarında bi cani ailesi var cephede savaşan askerle bunun bir alakası yok sen git sorumsuzca tedbirsiz gez dolaş ondan sonra ceremesini doktor çeksin siz olsanız napardiniz biraz onların yerine köyün kendinizi

Avatar
Demokrat Bayburt 4 yıl önce

Maske tak, sosyal mesafeye dikkat et, elini yıka. Zormu? Bizim insanımıza zor. Becerip bir maskeyi düzgün şekilde takamayan cahil ve sorumsuzlarla içiçe yaşıyoruz. Vaka sayısının patlaması normal. Sağlık çalışanlarımıza Allah sabır versin.

Avatar
Esra 4 yıl önce

Savaşla cepheyle niye kiyasliyosunuz.öyle bir durumda asker degil tum Türkiye kenetlenir herkez bir nefes olur birbirine kenetlenir.ama burda sadece saglikcilar savasiyo.cokmu zor bir maske takmamak
cokmu zor kurallara uymamak cokmu zor 1 yıl dısini sıkıp evinden biyere gitmemek.insanlar tukendi artik,tum saglıkçilar ve sayın bakanimiz hergun bu
kuralları tekrarlamaktan bıkmadi ama birkac duyarli insanin dısinda kim uydu kurallara.şimdi kimse kalkip saglikçilari doltorları suclamasin.suclanacak biri varsa ben maskeye inanmiyorum diyeni suclayin inadina dugunlerde halay cekenleri kahvelerde oturanlari gezmwlere gidenleri suclayin.insanlar dedikleri yapilmadihi icin hersey daha kötüye gidince tukeniyolar ve biz ne icin gece gunduz aillerimizden uzakta cabaliyoruz diye sorguluyorlar kendilerini.ve sonuç onlarinda istemediği bi sekilde sonuclaniyo.elini taşın altına koymaktan kaçinan herkez suçludur.bugun bile hala bunkadar çok vakaya rağmen sokaklar maskesiz ve dip sibe oturan insanlarla dolu.herkeze bunun yanliş oldugunu 7 aydir anlatan dinlenmedikleri için artik yorulan tukenen doktorlarmi suclu yoksa hiç birseyi umursamayip memleketimizi insanimizi kurallara tamamen uyan insanlari bile zora sokan ve bir süru insani sagligindan eden hicbir şeyi umursamayan vatandaslarmi suclu.

Avatar
Yiilduz69 4 yıl önce

Cepheden kaçan asker istifa eden doktor değil.kurallara uymayarak herturlu sorumsuzluğu yapan maskesiz dolaşan,akrabadan eş dostan geçmez diyip ikindi çayını, akşam yemeğini beraber yiyip milletin vebaline giren vatandaştır.

Avatar
Mustafa 4 yıl önce

Pozitif olduğunu bile bile; Akşam 9 da İstanbuldan gel gece 12 ye kadar 4 köy gez ondan sonrada yok Dövlet bize bahmir, yok tohtorlar niye istifa etti.
Dedemin Bir Sözü vardır; # Anbara Un Koyma git gel Halil İbrahimin Paytonuna bin #
Nerede Üç Köfte 1 kuruş tedririni Al Takdiri ALLAH'a bırak

Avatar
Nivli 4 yıl önce

3 haftadır cumaya gitmedim kahveye gitmedim ama nasıl oluyorsa bu virüsten kurtulamadik adam temaslı geziyorsa bunun bedelinide ödüyoruz

Avatar
Murat Yaşa 4 yıl önce

Sağlık çalışanları ile bir başka meslek dallarındaki personeli kıyaslamıyoruz.Jilet keskindir ama bir odunu kesemez,balta güçlüdür ama bir insanı traş edemez.Her şey kendine özel amacına göre değerlidir.Sağlık çalışanlarına teşekkür ederiz ama zor zamanlar belli bir bedel ödemeyi gerektirir.