Bayburt'ta hastanın mesanesindeki taşlar başarılı bir operasyonla alındı!

Bayburt Devlet Hastanesi'ne böbrek ağrısı şikayetiyle gelen 85 yaşındaki bir vatandaşın mesanesinden 11 santim hacminde taşlar yapılan ameliyatla alındı.

Bayburt'ta hastanın mesanesindeki taşlar başarılı bir operasyonla alındı!

Bayburt Postası - İyi huylu prostat büyümesi sebebi ile idrar kesesini tam boşaltamayan hastanın mesanesinde zamanla taşlar oluştu. Ağrıları artarak büyüyen ve gündelik hayatını olumsuz yönde etkileyen şikayetlerden pes eden hasta, Bayburt Devlet Hastanesi'ne tedavisi için başvurdu.

Üroloji Uzmanı Opr. Dr Emin Gürtan tarafından yapılan ameliyatta, toplam uzunluğu 11 santimetre olan taşlar hastanın mesanesinden başarılı bir operasyonla çıkarıldı.

Sağlık durumu iyi olan hasta, gerçekleştirelen operasyonla eski sağlığına yeniden kavuşacağını ifade ederek, ameliyatını gerçekleştirilen Opr. Dr. Emin Gürtan'a, ameliyat ekibine, kendisiyle iyi bir şekilde  ilgilenen hastane yönetimine ve hemşirelere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilhan 11 ay önce

randevu yok randevu yok yok randevu