Bayburt'ta Camiler ilaçlanıyor

Bayburt Belediyesi, Cuma namazı öncesi camilerde bakteri ve mikroorganizmalara yönelik sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışması başlattı.

Bayburt'ta Camiler ilaçlanıyor
Bayburt Postası - Daha önce toplu taşıma araçlarında başlattığı ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmasını şehirlerarası otobüs terminaliyle devam ettiren Bayburt Belediyesi, Cuma namazı öncesi şehir merkezindeki birçok camide ilaçlama gerçekleştirdi.

Yatsı namazına müteakip harekete geçen Bayburt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, özel kıyafet ve maskelerini takarak gerçekleştirdiği sterilizasyon ve dezenfeksiyon çalışmaları ile camilerin halı ve duvarlarında bulunan bakteri ve mikroorganizmaların yok edilmesini sağlıyor. Cuma namazında vatandaşlarla dolup taşan camilerde huzur içinde ibadet edilmesi için kolları sıvayan belediye ekipleri Yakutiye Cami, Ulu Cami, Şingah Cami, Tuzcuzade Cami, Karasakal Cami ve Veli Şaban Camilerinde gerçekleştirdiği çalışmalarına diğer camilerde de devam edecek.

Dezenfeksiyon çalışmaları hakkında bilgi veren Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Bahar aylarının gelmesiyle birlikte yürüttüğümüz dezenfektasyon çalışmaları kapsamında şehrimizdeki camilerde ilaçlama çalışması başlattık. Cuma namazında vatandaşlarımızla dolup taşacak olan camilerimizde sağlıklı ve huzur içinde ibadet edilmesini sağlamak amacıyla bakteri ve mikroorganizmalara yönelik dezenfeksiyon çalışmalarımızı başlattık. Daha önce toplu taşıma araçları ve şehirlerarası otobüs terminalinde gerçekleştirdiğimiz ilaçlama çalışmalarını camilerimize taşıdık. Yatsı namazına müteakip büyük camilerimizde başlattığımız dezenfeksiyon çalışmaları vatandaşlarımızın ibadetlerini daha nezih ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için diğer camilerimizde de yapılacak. Çalışmalarımız vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru için” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.