Erdoğan: “Bayburt'un bu teveccühü benim için önemli“

Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine destek veren illere teşekkür ederken Bayburt’a özel vurgu yaptı.

Erdoğan: “Bayburt'un bu teveccühü benim için önemli“
Bayburt Postası - Başbakan Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine destek veren illere teşekkür ederken Bayburt’a özel vurgu yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisine destek veren illere teşekkür etti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendiren Başbakan Erdoğan, özellikle Bayburt’taki oy oranının kendisini çok duygulandırdığını belirterek, ilk fırsatta teşekkür ziyaretinde bulunacağını söyledi.

Erdoğan, şunları söyledi:

“74 il oylarımızı artırdık. Birincilik yine Rize’de. Yüzde 80,6 . Buradan Rize’ye selamlarımı iletiyorum. İkincilik Bayburt’ta yüzde 80,25. Bayburt’un bu teveccühü benim için gerçekten  çok önemli.  İnşallah ilk fırsatta bu illerimize teşekkür ziyaretinde bulunacağız. Tabi bu sonuçta beni çok duygulandırdı. Bayburt’a teşekkür ediyor, selamlarımı iletiyorum. Üçüncü en yüksek oy veren ilimiz Gümüşhane. Gümüşhane de beni çok duygulandırdı. Oraya da selamlarımı iletiyorum"


En çok oyu Bayburt'tan aldı!

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a Bayburt’tan rekor oy çıktı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET ÜNLÜ 10 yıl önce

sn c.başkanı"o zaman Bayburta *hava ve demiryolu* yakışır,müjdeyi bekliyoruz,vazife-
niz hayırlı ve uğurlu olsun,Allaha emanet olunuz,Bayburttan sevgi ve saygılar.ahmet ünlü

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Sayın Başbakan herkesi kutladı.Yaşasın Bayburt seçmeni. Bu sevgi seçmene yeter.Açlık, borçluluk, işsizlik önemli mi ki?

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Sayın Abdullah GÜL ün Başbakanlık hevesi yarıda kaldı.Bu sebeple Bayburt modeli de ortadan kalktı.Bu sebeple Sayın Bayburt Vekilimizin istifa ettirilme işi de ertelendi. Bayburt Vekilimiz de 2015 seçimine kadar rahat bir nefes aldı.Tebrikler.

Avatar
s.şimşek 10 yıl önce

Bayburt a yakışmış. Helal...

Avatar
halil ibrahim basut 10 yıl önce

Sayin reisi cumhurumuz basbakanimiz abimiz sana canimiz feda bayburtluluk boyle biseydir dogrunun yanindadir her daim

Avatar
bekir 10 yıl önce

sayın cumhur başkanım artık sizde gerekeni yapar bayburt umuza bir hava alanı ve hızlı tren hattı yakışır olsa gerek

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

hadi gümüşhaneyi anladım. adamlar trene kavuştu yatırım var her sene göç almaya başladı. Ya bayburta ne demeli. göçe devam, yatırım desen sıfır. körü körüne bağlılık.

Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

Son genel seçimlerden bu tarafı , Güneysu ya an az altı ,yedi defa teşrif eden ikinci vekilimiz başbakanımız , Bayburt'a hiç teşrif etmedi, aldığı yüzde seksen küsur oy çok duygulandırmış teşekkür ziyaretine geliyormuş, en az oyu da Bayburt'tan alsa bu ziyareti GECİKMİŞ sayıyorum...Yorum yapan arkadaşlardan ricam BELEDİYECİLİK VE ŞEHİRCİLİK konusunda ŞİKAYETLERİNİ dile getirseler daha güzel ve mantıklı olur...Ahvalimiz ortada diyorum...Demir yolu hakkında çok bilgi kirliliği var...GÜZERGAH henüz NET değil, bilmekte fayda var...Demir yolunu isteyelim , G.haneye falan gittiği yok, sadece G.hanenin sesi fazla çıkıyor...Kabahat başta Ticaret ve sanayi odamız olmak üzere , diğer Sivil Toplum Kuruluşlarıdır...!!!!
Cumhurbaşkanımız Bayburt'a geleceğine göre , siyasiler başta olmak üzere bu ziyaretin alt yapısını nasıl yapacaklar , hazırlanacaklar merak ediyorum ...Saygılarımla...