'Çatı aday'ın ismine aşinalık vardı ama...

Meclis'te grubu bulunan CHP ve MHP'nin 'Çatı Aday' olarak belirlediği Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu, Bayburt'ta varlık gösteremedi.

'Çatı aday'ın ismine aşinalık vardı ama...
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı adayı olarak ismi ilk açıklandığında kamuoyunu en çok ismi ile meşgul eden Ekmeleddin İhsanoğlu, bir açıklama yapmak zorunda kalmış ve "Adımı 14. yüzyılda yaşayan 2 büyük Türk bilim adamından aldım. Biri büyük din ve İslam hukuku alimi olan Bayburtlu Ekmeleddin'dir, diğeri de Mevlana döneminde yaşamış ünlü bir hekimdir." demişti. 

Ülke genelinde oyların yüzde 39.8’ini alan Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu, ismine aşinalığı olan Bayburt'ta ise varlık gösteremedi. 

Bayburt'un 
iddialı iki partisinden olan MHP ile birlikte tam 14 partinin desteklediği İhsanoğlu’na il genelinde en çok oy Arpalı’dan çıktı. 

Resmi olmayan sonuçlara göre, il geneli ile birlikte iki ilçe ve iki beldede adaylara çıkan oy sayıları ve oranlar şöyle:








































Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
evren kalac 10 yıl önce

cehaletten kurtulabilmiş birkaç bin kişi kalmış.bu kafayla bayburtluyum demeye utanacaksınız.nede olsa ermenistan sınırı bayburt sınırından geçecek.hayırlı olsun

Avatar
Yavuz @evren kalac 10 yıl önce

tamamen katılıyorum.

Avatar
hüseyin şeker 10 yıl önce

yazıklar olsun, bop un eş başkanıyım diyen bir kişiye bayburt 80 benim beldem gökçedere % 94 oy verdi. çeşmeden çamur akıyor su diye, gece sinekten uyunmuyor sinek aracı yok beldede, hastan olsa trabzonda perişan oluyorsun hastane kapılarında yinede rekor bayburt da bu işte bi yanlışlık var. Bölgedeki muhterem hoca efendilerde bir kez daha düşünmeli onlara kadro verip diyaneti kuran Atatürk e bu kadar hakarete önce onlar dur demeli

Avatar
recep besbas @hüseyin şeker 10 yıl önce

Hay agziniza saglik ama anlayan kim.Malesef bazi hocalarimiz dini kitabi birakmis secim zamani yalakalik yapiyor acap maasimiza secim zamani 100 tl daha verirlermi öte yandan ne hikmetse butip hocalar dinimize efendimize yapilan hakaretleri hic gormek istemiyorlar.Allah sonumuzu hayirli etsin.