Yusuf Elçi AK Parti Bayburt Belediye Başkan Aday Adayı

İş insanı Yusuf Elçi, AK Parti’den Bayburt Belediye Başkanı aday adayı oldu. 

Yusuf Elçi AK Parti Bayburt Belediye Başkan Aday Adayı

Bayburt Postası - AK Parti eski İl Başkanı ve Bayburt İl Genel Meclisi Başkanlığı görevlerinde bulunan Yusuf Elçi, bugün parti binasında başvurusunu yaparak, açıklamada bulundu.  

Elçi, şu açıklamayı yaptı:

“Bayburt'ta doğmuş, büyümüş ve bugüne kadar hayatını Bayburt'ta idame etmiş bir kardeşiniz olarak AK Parti'mizin kuruluşundan bugüne kadar davamızdan ve çizgimizden taviz vermeden gece gündüz bulunduğum her kademede Bayburt'umuza hizmet etmeye çalıştım. 

Başta sizlerin desteği ve duasıyla çıktığımız bu yolda Cumhurbaşkanımız, liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 2001'de başlayan hizmet yarışında AK Parti Kurucu Üyeliği, AK Parti İl Başkanlığı ve İl Genel Meclisi Başkanlığı görevlerini yürüttüm. Bayburt'un bağrında yetişmiş bir evladı olarak aşkla, gayretle şehrimiz için, sizler için sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy gezdik ve elimizden geldiği kadar Bayburt'umuza hizmet etmeye çalıştık. 

Önümüzdeki belediye seçimlerinde bugüne kadar desteği ve duasıyla bizleri yalnız bırakmayan siz değerli hemşehrilerimin teveccühleri ve destekleriyle şehrimizin belediye başkanlığına adayım. Bugün de resmi başvurumuzu yapmak için buradayız.

Her daim Bayburt'umuzun ve Bayburtlumuzun yanında olmaya, derdiyle dertlenmeye, sevincine ortak olmaya çalıştık. Bugüne kadar her kademedeki görevimizde Bayburt halkı yanımızda, AK Parti teşkilatı arkamızda bizlerin en büyük destekçisi olmuştur. Adaylık sürecimizde de yine en büyük destekçimizin Bayburtlu hemşehrilerim olacağına inanıyorum. Bu süreçte de hemşehrilerimizin desteklerini ve dualarını bekliyorum.

Bayburt'umuz için;

İstişare ve ortak akılla birlikte karar veren,
“Ben yaptım oldu.” değil; “Nasıl yapabiliriz?” diyen,
Bugünü analiz edip; yarını planlayan,
Yeniliğe ve değişime uyum sağlayan,
Kaynakları verimli kullanma noktasında hassas, 
Şeffaf, açık, hesap verebilen bir belediyecilik için adayım. 

Kültürel değerlerimizi koruyan, geliştiren, zenginleştiren; geleneklerine sahip çıkan; halkımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetini ön planda tutan bir belediyecilik için adayım. 

Yıllardır yaşadığımız, aşkla, şevkle hizmet etmeye gayret ettiğimiz Bayburt'umuzun sorunlarının farkındayız ve bunlara çözüm üretmek için adayım.

Özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim, gönüllere dokunma ve tevazu sahibi olmayı düstur edinen AK Parti Belediyeciliği için adayım. Seçim sürecinin birlik ve beraberlik ruhu ile geçmesini temenni ediyorum. 

Bayburt'umuza ve ülkemize hizmet için çıkılan bu yolda diğer adayları da can u gönülden kutluyor ve başarılar diliyorum. Seçimlerin ülkemize ve Bayburt'umuza hayırlar getirmesini temenni ediyor,

Bayburtlu hemşehrilerimi en kalbi duygularla selamlıyorum. Gecemiz gündüzümüz, yazımız kışımız, işimiz gücümüz Bayburt olacaktır."


 

Anahtar Kelimeler:
Yusuf Elçi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 6 ay önce

Seçime yaklaşırken vaatlerin sonu yok, seçimden sonra hadi oradan. Bu memlekete Avrupa'da yaşamış, oranın şehirleşmesini görmüş, cesaretli mühendis bir başkan lazım. Öğretmenden öğretmene geçen başkanlık. Şingah mahalle muhtarlığı eski hastane bölgesinde bir mahalle kadar gelişen yerleşim merkezine hizmet edemiyor. Çoğu sokakda yaya kaldırımı dahi yok.
Belediye imkanları (makina parkı ve insan gücü) çok yetersiz. Bayburt bir Cumhuriyet caddesinden ibaret değil. Onlarca cadde, yüzlerce sokağı var, buralar hizmet bekliyor.

Avatar
Kardes 6 ay önce

Valla son 10 yıl milletvekili ve ya belediye başkanlığı adaylarına bir bakın hep aynı kişiler bu ne hisrstir bu ne koltuk merakidir hayret edilecek bir şey ben olsam aday olupta gosterilmezsem utanır bı daha kıyamam adayligimi herhalde

Avatar
Bayburtlu 6 ay önce

Bayburt'halkı aynı adamları Ak partide görmekten bıktı

Avatar
Bayburtlu 6 ay önce

Hayırlı olsun

Avatar
Bayburtlu 6 ay önce

Yeni bir parti kurulsa Milliyetci Muhafazakar Solcu partisi ilk üyesi de ben olurdum ne onlardan ne bunlardan

Avatar
bayburt lu 5 ay önce

bu arkadaşı bir aday yapında rahata ersin her seçimde her makama aday olmakdan canı çıktı garibimin