Yeniden Refah Partisi Bayburt Milletvekili Adayı Osman Görer'den BGC'ye ziyaret

Yeniden Refah Partisi Bayburt Milletvekili Adayı Osman Görer, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Bayburt Milletvekili Adayı Osman Görer'den BGC'ye ziyaret

Bayburt Postası - Parti İl Yönetiminden Ali Kılıç ve Gençlik Kollarından Tatar Abdurrahim Telli ile birlikte Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Osman Görer, burada açıklamalarda bulundu. 

Yeniden Refah Partisi'nin arayış içinde olan seçmenin tek adresi haline geldiğini belirten Osman Görer, 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde birçok partinin siyasi hayatının sona ereceğini fakat Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye'nin geleceğinde söz söyleyecek bir parti olduğunu kanıtlayacağını söyledi. 

Partilerinin baraj skınıtısının bulunmadığını, Bayburt'ta ise yerelde yaşanan haksızlıklardan dolayı partilerinden kopan seçmenlerin kendilerini tercih ettiğini söyleyen Osman Görer, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediklerini ve seçimin ilk turda zaferle sonuçlanacağını kaydetti. 

Genel Merkez tarafından Türkiye geneline 681 proje çalışıldığını, bunların 244'ünün tüm illerde uygulanabilecek projeler olduğunu ifade eden Osman Görer, kendisinin de Bayburt'a yönelik projelerinin olduğunu ifade etti. 

Bayburt'ta Organik Tarım Çiftlikleri kuracaklarını söyleyen Osman Görer, genel merkezin projeleri arasında yer alan ve vergide, sigortada bölgesel verileri öne çıkaran bir sistemi hayata geçireceklerini ve bunun Bayburt esnafı için hayati önem taşıdığını dile getirdi. 

Bayburt'ta tespit edilmiş 4 milyar dolar bedeli olan maden rezervinin bulunduğunu söyleyen Görer, Maden İşleme Tesisi kuracaklarını belirtti.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş da Osman Görer ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, seçimlerde başarılar diledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.