Yeniden Refah Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Mustafa Güncan

Yeniden Refah Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Mustafa Güncan oldu.

Yeniden Refah Partisi Bayburt Belediye Başkan Adayı Mustafa Güncan

Bayburt Postası - 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bayburt Belediye Başkan adayını açıklayan ilk parti Yeniden Refah oldu. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına Bayburt İl Başkanı Osman Görer’le birlikte katılan Mustafa Güncan, ismi açıklanan il belediye başkan adayları arasında yer aldı.  

Mustafa Güncan adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Gönülleri fethetmeye geliyoruz. Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla bugünden itibaren çalışmalarımızı başlatıyoruz” dedi. 

Mustafa Güncan, ticari hayatının ardından Antalya Belediyesi’nde bir süre çalışmış, daha sonra Bayburt Belediyesi’nde göreve başlayarak çalışmış ve ardından 2023 yılı içerisinde emekli olmuştu. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sami 6 ay önce

Reise gönül vermiş biri olarak bu seçim yeniden refah a Mustafa başkana oy verecem hayırlı uğurlu olsun

Avatar
Danzutlu 5 ay önce

Kamu gorevi yapmaya aday kisiler once haklarindaki sorulara cevap vermeli. Adaylar arkasinda sorular birakmamali. Mustafa, once AKP de gorev yaparken ayrilmak zorunda kaldi. Neden ayrildi veya neden ayrilmak zorunda kaldi.

Avatar
Ozan 5 ay önce

Baba erbakan ın adil düzen laflarını oğul neden bahsetmiyor. Demekki baba erbakan bile adil düzeni açıklayamadan gitti. Yani bilinmeyen bir işten ekmek yemek ne kadar adil di

Avatar
Ahmet 2 ay önce

Valla iyi bir ak partili idim ama şimdi inşAllah ERBAKAN yeni reisim bundan sonra Fatih ERBAKAN oylarım ama kocaeli deyim bayburtta kullanmam lazım biraz zor gidemeyeceğim 4 tane oyum boşa gidecek