Vatan Partisi Bayburt Milletvekili Adayı Ayşin Tatoğlu, seçmenle buluşuyor

Vatan Partisi Bayburt Milletvekili Adayı Ayşin Tatoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Vatan Partisi Bayburt Milletvekili Adayı Ayşin Tatoğlu, seçmenle buluşuyor

Bayburt Postası - 2015 yılında gerçekleşen her iki seçimde partisinin Bayburt Milletvekili adayı olan Ayşin Tatoğlu, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Vatan Partisi Bayburt Milletvekili adayı olarak Bayburt halkı ile buluşmaya devam ediyor. 

Babaannesinin yurdu olan Bayburt’ta çok sıcak ilişkiler kuran ve bu anlamda Bayburtlular tarafından da çok sevilen Ayşin Tatoğlu, beraberinde Adana'dan destek veren Vatan Partisi Öncü Kadınlarından Aycan Duru Akgül ve parti genel merkezden Enes Demirkart ile birlikte Bayburt’u adım adım geziyor, vatandaşlarla buluşuyor.

14 Mayıs seçimleri için sloganlarının vatan emek ve namus olduğunu söyleyen Tatoğlu, üretim ekonomisini hedeflediklerini belirterek, ülkenin birliği, bağımsızlığı çok önemli olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini milli ve gayri milli olarak nitelendirdiklerini söyleyen Tatoğlu, “HDP’ye birçok kez dava açmış bir parti olarak HDP’nin olmadığı tarafta olduğumuz kesindir” dedi. 

Bayburt’ta şehir merkezindeki temaslarının yanı sıra köy ziyaretleri de gerçekleştirdiklerini söyleyen Tatoğlu, “Milletimiz Vatan Partisi’nin durduğu noktayı iyi görüyor. Vatan Partisi her koşulda ve her şartta vatanının yanında” şeklinde konuştu. 

Tatoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in, “14 Mayıs, Büyük Çözümün kuvvetini biriktirme günüdür. Vatan Partisi'nin Mecliste olması, Üreticilerin Millî Hükümetinin yolunu açacaktır. Her oy, altın değerindedir. Güçlü Devlet ve Üreten Millet için Vatan Partisi'ne oy ver!” mesajını paylaşan Ayşin Tatoğlu, Türkiye’de en çok kadın aday gösteren Vatan Partisi’nin Genel Başkanı Doğu Perinçek’in kadına dair yazdığı bir şiirle açıklamasını tamamladı:

“Kadın; 
Yangındadır, 
Kafestedir, Tuzaktadır, 
Ama aynı zamanda; 
Aşk biriktirendir, 
Savaşandır, 
Tarih yazandır, 
Güneşi doğurandır, 
Yarınların gerçek yaratıcısıdır 
ve Cumhuriyet’tir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.