Prof. Dr. Orhan Ateş AK Parti Bayburt Milletvekili Aday Adayı

Prof. Dr. Orhan Ateş, AK Parti’nden Bayburt Milletvekili aday adayı oldu.

Prof. Dr. Orhan Ateş AK Parti Bayburt Milletvekili Aday Adayı

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevinden istifa eden Prof. Dr. Orhan Ateş, bugün AK Parti Bayburt İl Başkanlığında adaylık başvurusunda bulundu. 

Parti binasında AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya ve yöneticilerin de yer aldığı başvuruda açıklamada bulunan Prof. Dr. Orhan Ateş, "Bu büyük davanın bir neferi olarak devletimize ve güzel şehrimiz Bayburt’umuza hizmet etmek niyeti ile 20 yıldır milletimizin hizmetkarı olan AK Parti’mizden milletvekilliği aday adaylığı müracaatımı bugün itibariyle yapmış bulunmaktayım" dedi. 

Orhan Ateş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bizler büyük bir millet olarak son iki asırdır önemli bir mücadele veriyoruz, kendi milli destanımızı hep birlikte yazmaya çalışıyoruz.

Son çeyrek asırdır, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde daha büyük, daha güçlü ve daha cesur adımlarla millet olarak geleceğe yürüyoruz.

Bu gayretlerin neticesinde, devletimiz ve necip milletimiz dünya liderliği yolunda kararlı ve süratli bir şekilde ilerlemektedir. Birçok alandaki milli şahlanış Türk devletini öncü ve dirayetli bir pozisyona getirmiş ve bölgesel güç yapmıştır.

Bölgesel güç haline gelen ülkemizin vermiş olduğu bu kutsal mücadelede bizler de Bayburt olarak her daim devletimizin yanında en güçlü şekilde yer alarak, bu mücadelenin sembol şehri haline geldik.

Sizlerin teveccühü, Rabbimin takdiri ile 2023 seçimi bu kutlu yürüyüşün ve iradenin dinamizmini artırarak, bu asrı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve Cumhur İttifakı'nın iktidarı ile ‘’Türkiye Yüzyılı’’ haline getirecektir. Ülkemiz için son derece önemli olan bu süreçte biz Bayburtlular olarak şahlanış mücadelesinin mimarı ve aktörü olarak hep birlikte tarih sahnesinde güçlü bir şekilde yer alacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu büyük davanın bir neferi olarak devletimize ve güzel şehrimiz Bayburt’umuza hizmet etmek niyeti ile 20 yıldır milletimizin hizmetkarı olan AK Parti’mizden milletvekilliği aday adaylığı müracaatımı bugün itibariyle yapmış bulunmaktayım.

Desteklerinizi bekler, saygılar sunarım."

Anahtar Kelimeler:
Prof. Dr. Orhan Ateş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mesut 1 yıl önce

Kadri karaoğlu karşında şansı bile yok. Bayburt sokaklarını duymuyorsunuz. Çeketi koysam alırım devri bitti bunuda buraya not alın.

Avatar
Murat Çelik 1 yıl önce

Değerli hocamız ellebette kendisi için daha iyi olanı bilir, şahsi kanaatim hekim olarak hizmet etmeye devam etmeliydiniz yönünde.

Avatar
Godanemmi 1 yıl önce

Orhan hocamın iyiliğini görmüş biri olarak kendisine başarılar dilerim.
Şahsi fikrim bir doktor olarak memleketine hizmet etmesiydi.
Erzurum da bir ağabeyimiz vardı oda gitti. Milletvekilinin ne faydası olacak? Gidenleride gördük!!! Bayburt ortacagi yaşıyor. Orhan bey de gitti kaldık dinsizlik

Avatar
furkan 1 yıl önce

kendini karalamaktan başka bir şey değildir siyaset

Avatar
Abdullah KOVAR 1 yıl önce

Aday adayı Orhan hocayı tebrik ederim inşAllah ak parti Bayburt için doğru olan Orhan ATEŞ hocayı vekil adayımız olarak gösterir.

Avatar
Cemal BÜYÜKDAG 1 yıl önce

Allah şansı bahtını açık etsin memleketimiz ve ülkemiz adına hayırlı olsun h0cam

Avatar
Nivli 1 yıl önce

Erzurum'da hastalarına ve hemşerilerine işlerinde yardım eden degerli hocamız İnşAllah kazanırsın Hayırlı olsun

Avatar
Ömer çil 1 yıl önce

Orhan hocam hayırlı olsun yanındayız inşAllah .