Nazir Güler: "Her gün başka bir billboard afişine maalesef saldırılar oluyor"

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, seçime dört gün kala Bayburt'ta iyi şeylerin olmadığını, milletvekili adaylarının billboard çalışmalarına saldırılar yapıldığını ifade etti.

Nazir Güler: "Her gün başka bir billboard afişine maalesef saldırılar oluyor"

Bayburt Postası - Bilboard görüntülerini paylaşan İl Başkanı Nazir Güler, şu açıklamayı yaptı:

"Değerli Bayburtlular, Kıymetli Hemşehrilerimiz;

Seçime 4 gün kaldı  Hepimiz farklı görüşlerde, farklı fikirlerde olabiliriz bu bizim zenginliğimizdir. Çünkü bu yıllardır böyleydi. Yeri gelir hararetle tartışırdık ama kavga etmezdik sonunda yine barışırdık. Bayburt siyasi tarihinin hiçbir döneminde bu kadar kutuplaşmamış ve ayrışmamıştı. Bizler ayrı zeminlerde siyaset yapıyor olabiliriz. Hepimizin hedefi iyi bir Türkiye ve yaşanılabilir bir Bayburt.

Bir buçuk aydır kimsenin kalbini kırmamaya özen göstererek çalışmalarımızı yürütmeye gayret gösteriyor kapı kapı dolaşıp köy köy geziyoruz. Her siyasi parti gibi bizlerde ortak milletvekili adayımız sayın Dr. Karabey Kadri Karaoğlu'nun projelerinin tanıtıldığı afiş ve reklamlarımızı şehrimizin çeşitli yerlerine astırdık. Ancak son günlerde yaşanan olaylar şehrimizi de etkisini altına almış durumda. Kin ve neftlerle her gün başka bir billboard afişine maalesef saldırılar oluyor.

Şehrin nüfusunun her geçen gün azaldığı, işsizliğin ve hayat pahalılığının arttığı, hatta ‘’Kendimize bütün müzikleri yasaklıyoruz. Müziksiz bir kampanya olacak’’ denilmesine rağmen caddelerde araç gezdirilmesini ve daha birçok nedenin sorumlularına ses çıkaramayanlar bizleri eleştiriyorlar. Sanki yıllardır bu memleketi biz yönetiyoruz. Bu memleketin tozunu, karını, çamuru sizlerle birlikte yaşayan ve yine sizlerle birlikte yaşayacak olan bizlere karşı yapılan bu saldırıları siz değerli hemşerilerimizin takdirlerine ve vicdanlarına havale bırakıyoruz. Bizler bu şehre zarar gelmesin diye kalan bu son 4 günde yine kimsenin kalbini kırmamaya özen göstererek çalışmalarımızı yürütmeye gayret göstereceğiz ve birlikte kazanacağız."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mecit 13 ay önce

KAdri beyin bileğini bükemeyenler resimlerine saldırıyor. Size yakışan da budur zaten. Kızmıyorum inanın genlerinizi değiştirecek halimiz yok ya:))

Avatar
galacoş 13 ay önce

Cümbüş ittifakı yenildiğinizi anladıkça yel değirmenlerine saldıran donkişot gibi davranıyorsunuz. Ortaya koyabileceğiniz bir tane projeniz yok. Memleketin içini boşaltmışsınız. Adam sizi sadece kişiliği ile değil projeleri ilede dövüyor. Siz de resimlerine saldırıyorsnuz. Karakteriniz böyle çok görmüyorum.

Avatar
Hak hukuk adalet 13 ay önce

Medeniyet ve demokrasiyle tanışırsa belki o zaman bayburt köye benzemekten çıkıp şehire benzeyebilir.

Avatar
misafir 13 ay önce

Farklı siyasi görüş ve terciherimiz zenginliğimizdir.Hakaret ve şiddet olmadığı müddetçe eleştiri ve paylaşımlara müsamaha göstermeli.Her parti ve ittifak masraf,zahmet çekerek afiş ve bilboard hazırlıyor.Bu görüntüleri kim ,kime karşı yaparsa yapsın tasvip etmiyorum.Bir Cumhur ittifakı seçmeni olarak diyorum ki sağduyu,soğukkanlılık ve itidal,hoşgörü...

Avatar
ilkay 13 ay önce

KADRİ hocam gümbür gümbür geliyor. Bu öfke size bunları yaptırıyor. Demokrasiye saygı