MHP Milletvekili Aday Adayı Talha Yücel'in Tanıtım Toplantısı

28. Dönem MHP Bayburt Milletvekili Aday Adayı Talha Yücel, Beyzade Düğün Salonu’nda tanıtım toplantısı düzenledi.

MHP Milletvekili Aday Adayı Talha Yücel'in Tanıtım Toplantısı

Yoğun katılımlı gerçekleşen tanıtım toplantısında konuşan Talha Yücel, "Bayburt’umuzu temsil ederken bir yandan da şehrimizin bütün alanlarda, gelişim, değişim ve dönüşümünü gerçekleştirecek kanun tekliflerini vermek ve projeler uygulamak için adayım" dedi. 

Yücel, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Hemşerilerim tarihe yön veren ve tarihi değiştiren yürüyüşler vardır. Mekke’den Medine’ye olan kutlu hicret yürüyüşü gibi. Türklerin Orta Asya’dan Avrupa’nın göbeğine kadar bütün dünyayı önüne katıp geldikleri büyük ve kutlu yürüyüş gibi. Enver Paşa’nın yalın kılıç Rus mitralyözlerinin üzerine yürüyüşü gibi. Bayburt’a deli bir sevda ile bağlanmışların yürüyüşü gibi. Çankaya yokuşunda Asya’nın Bozkurtlarının yürüyüşü gibi.

Ben evvela Bayburt halkının bir temsilcisi olmaya namzedim. Her şeyden evvel sizin emanetçiniz olmaya adayım. Tüm Bayburtlu vatan ve millet aşığı hemşerilerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye siyaseti zümreler üzerinden değil, projeler üzerinden hizmet ve çalışma aşkıyla yürütmek maksadıyla adayım. 

Bayburt’umuzu temsil ederken bir yandan da şehrimizin bütün alanlarda, gelişim, değişim ve dönüşümünü gerçekleştirecek kanun tekliflerini vermek ve projeler uygulamak için adayım. Bu yolda Bayburtlu Ülküdaşlarımla beraber yol yürümek için adayım."

Anahtar Kelimeler:
Mhp BayburtTalha Yücel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
galacoş 1 yıl önce

Enver paşadan bahsediyorsun da kardeş dikkat et cumhurcukar duymasın .Zira onlar Şshid-i Ala Gazii-i namdar Enver Paşaya eşkiya diyorlar.

Avatar
Muhammed Türk 1 yıl önce

MİLLET ÜLKÜ SANCAKTIR ALLAH YOLUNDAN DÖNEN ALÇAKTIR

Sn. Talha Yücel bayburt için ideal aday olduğunu düşünüyorum genç bir lider mühendis bayburtun sorunlarına deva olacağına inancım tam inşaAllah kazanır

Avatar
Kerem 1 yıl önce

Desteğimiz her zaman seninle

Avatar
İlker kırtay 1 yıl önce

Selam ve dua ile , bazı kutlu yürüyüşler vardır. Hak yolunda batıla karşı göğsünü siper edercesine , cesaret ve iman dolu yürüyüşün de değerli Bayburt halkının siz değerli vekilime batıl karşısında haklı yürüyüşünde daima yanında olacağına inancımız daimidir. Yolun bahtın açık, fikirlerin ve değerlerin de daima güzel bayburtumuzla olsun…

Avatar
Kenan Furkan YÜCEL 1 yıl önce

Aday belli karar net
Bayburt ta MHP ye oyumuz evet
Sevdası Bayburt’la parlayan gözler halkımızın istikbaline adanmış gönüller aday belli karar net bayburtta oyumuz Talha YÜCEL’e

Avatar
Ömer 1 yıl önce

Canla başla sayın vekilim

Avatar
İdiamin Yücel 1 yıl önce

Çıktığın kutlu yolda başarılar dilerim.
Yolun açık olsun.

Avatar
Hikmet 1 yıl önce

Dağvası gerçekten memleket olabilecek bir insan,Bayburt un sahip çıkması dileğiyle ,hayırlı olsun …

Misafir Avatar
mikail 1 yıl önce @Hikmet

bunda da bir hikmet var diyorsun.

Beğenmedim! (0)