MHP Bayburt Milletvekili Aday Adayı Bekir Kasap, başvurusunu Ankara'da yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanlığı görevinden 4 ay önce istifa eden Bekir Kasap, milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı.

MHP Bayburt Milletvekili Aday Adayı Bekir Kasap, başvurusunu Ankara'da yaptı

MHP Genel Merkezi'ne giderek Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile görüşen Bekir Kasap, partisinden Bayburt Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Kasap, başvuru sonrası yaptığı açıklamada, "Başlangıcından bugüne yapmış olduğum görevlerin en iyisini yapma gayreti içerisinde bulundum. Partim ve davam adına her türlü fedakarlığı yapmaktan hiç kaçmadım. Kimsenin olmadığı yerde ben varım diyerek bayrağı teslim aldım. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde Bayburt ve Bayburtlular adına yeni bir sorumluluk ile aday adaylık müracaatımı yaptım. Çıkmış olduğum bu yolda Genel Başkanımın takdiri ve siz değerli hemşehrilerimizin desteği ile hedeflenen başarıya ulaşacağız inşallah" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih 1 yıl önce

Kesinlikle sen olmalısın sensiz asla olmaz piyasada sadece senin ismin konuşuluyor oy patlaması yapacaksın yürü başkan kim tutar seni

Avatar
bayburtlu 1 yıl önce

eğer ak partiden hacı ali polat aday seçilirse bekir kasap kesin kaznır

Avatar
Mikail 1 yıl önce

Sayın hakan kobal ve sayın kasaptan birisi vekil olacak diye tahmin ediyorum. Bayburta yakışan yüzler bunlar.

Avatar
bayburt 1 yıl önce

başkanım hayırlı olsun.biz seni hiç yalpalamayan hep mhp ışıklarını acık tutan adam olarak tanıdık. yolunuz acık olsun.

Misafir Avatar
Celalettin 1 yıl önce @bayburt

MHP'nin senden başka şansı yoktur başkanım umarım genel merkez hata yapmaz. Reis

Beğenmedim! (0)
Avatar
ismail 1 yıl önce

başkanım hayırlı olsun yolun açık olsunn

Avatar
Nivli 1 yıl önce

Hayırlı olsun

Avatar
Geçme namert köprüsünden ko aparsın su seni! 1 yıl önce

Kimse sormaz da benim fikrimi bana soracak olursanız asla seçilemeyecek bir aday Bekir bey. Çünkü imajı yıllardır yanlış oluştu ve kendisi ve partilileri dahil müdahale edilmedi hiç. Şimdi birden vekil adayı! Hayırlı olsun inşalllah. MHP nin diğer aday adaylarına bakılırsa Bekir bey kömür içinde parlayan yakut misali. Tabi bunların hepsi şahsi fikirler. Şahsi fikrime bakılırsa Bekir beyin aday dahi olmaması gerekir. Kimse yanlış anlamadın beni Bekir beye bi kastım yok aksine seviyorum ama gerçek bu. Gerçi şu an ki ve geçmiş dönem akp vekillerine bakılırsa Bekir beyi yine yeğlerim hepsine. En azından mecliste ayağını kaşımaz.

Avatar
Muhammed Türk 1 yıl önce

Talha yücel > Bekir Kasap