Kasap: "İlçe kongrelerimizi tek adaylı yapacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi'nde kongre süreci merkez ilçe kongreleri ile başlıyor. MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, sürece yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Kasap: "İlçe kongrelerimizi tek adaylı yapacağız"
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, "Genel Merkezimizin talimatları gereği seçimleri tek liste ve tek aday olarak yapacağız. MHP Genel Merkezinin verdiği yetki ile mevcut başkanlarımızla seçime gitme kararı aldık" dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi'nde kongre süreci merkez ilçe kongreleri ile başlıyor. MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, İlçe kongrelerini Eylül ayı itibariyle tamamlayacaklarını belirterek, seçimlere tek liste olarak girileceğini bildirdi.    

İşte İl Başkanı Kasap'ın açıklaması:

"Son yıllarda ülke olarak çok badire atlattık. Birkaç yıla doğal afetleri, virüsleri ekonomik ve siyasi baskıları sığdırdık. Birçoğunu Cumhur İttifakı'nın verdiği birlik ve dirlik sayesinde atlattık. Kalan sorunlarımızda Allah’ın izniyle ve milletimizin dirayeti ile atlatacağımızdan şüphemiz yoktur. Covid-19 pozitif vaka sayısı bizi fazlası ile üzmekte ve endişelendirmektedir. Tavsiye edilen tedbirlere sosyal mesafe kurallarına uyarak bu belayı alt edeceğimize inanıyorum. Bu süreçte ön cephede savaşan doktorlarımızdan hemşirelerimize, temizlik görevlilerimizden güvenlik görevlilerine ve bütün sağlık personeline samimiyetimle teşekkür ederim.

Yaşadığımız bunca olumsuzlukların ardından ülkemizin ve milletimizin geleceği için hayatı bir öneme sahip olan enerji kaynağı keşfedildi. Bu durum hayalini kurduğumuz güçlü yarınlar için bizi fazlası ile sevindirdi. Akdeniz de devam eden doğalgaz arama çalışmalarımızın da her türlü baskıya rağmen olumlu sonuçlanacağına inancımız tamdır.

Malumunuz bildiğiniz gibi Partimiz Türkiye genelinde ilçe kongrelerine başlamış bulunmaktadır. Genel Merkezimizin talimatları gereği seçimleri tek liste ve tek aday olarak yapacağız. MHP Genel Merkezinin verdiği yetki ile mevcut başkanlarımızla seçime gitme kararı aldık.

İlk kongremize 19.09.2020 tarihinde Merkez İlçe kongresi ile başlayıp, 20.09.2020 tarihinde Demirözü ilçesi, 26.09.2020 tarihinde Aydıntepe İlçe kongrelerimizi yapacağız. Kongre süreçlerimizin birlik ve beraberliğimizin daha da sağlam temellere oturması için büyük bir fırsat olacaktır.

Bütün arkadaşlarımı dava ruhu ve kardeşlik hissiyatı ile partimizin başarısı için sorumluluk alacağına inancım tamdır.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız liderimiz sayın Doktor Devlet Bahçeli beyefendinin siyasi duruşu ve ilkelerini yarınlara güçlü bir şekilde taşıma idaresini tecrübe birikimi sağlam duruşu Milliyetçi Hareket Partisini en iyi şekilde en emin yollardan geleceğe taşıyacaktır.

Görevi aldığımız tarihten bugüne kadar partimiz ve ülkemiz için zaman ayırtetmeksizin çeşitli etkinliklerde ve çalışmalarda bulunduk. Çalışmalarımız meyvesini vermiş olacak ki 16 Nisan 2017 referandumunda Türkiye birincisi, 24 Haziran 2018 seçimlerinde Türkiye ikincisi, 31 Mart 2019 seçimlerinde Türkiye birincisi olduk. Bundan sonrada aynı özveri ile ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Kongrelerimizde pandemi kurallarına göre tedbirler alınacaktır.

Kongrelerimizin ülkemize, milletimize ve Türk İslam Coğrafyasına hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan temenni eder, saygılar sunarım. Ne mutlu Türküm diyene."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail Enver 4 yıl önce

Demokrasi anlayışının geldiği son nokta.
Açıklarken utanmadınız mı?
Kongre yapmanızın manası ne o zaman. Genel başkan kendini atasın, sizi de illere atasın. Salon filan tutmayın :))

Avatar
İsmail Enver 4 yıl önce

2023 cumhurbaşkanı adayınızı çok muhterem genel başkanınız ilan ediverdi. Hani ülkücü cumhurbaşkanı seçecektiniz, hani getirmek istediğiniz sistemi eleştirenlere bu şekilde saldırıyordunuz. Peki şimdi ne oldu?
Memleket yönetmeye talip değilseniz neden siyaset yapıyorsunuz?
Kilit vurun MHP'nin kapısına, inin bir kat aşağıya birlikte siyaset yapın. Ülkücüyüz filan da demeyin lütfen çünkü bu siyaset anlayışının ülkücülük ile ilgisi yok.

Avatar
Demokrat Bayburt 4 yıl önce

Tek liste ve tek aday olacaksa niye seçim yapıyorsunuz, seçimin ne manası var? Söyleyin genel merkez yollasın isimleri göreve başlasınlar.

Avatar
Ahmet sami Yılmaz 4 yıl önce

Genel merkezin önlemlerini kafanıza göre sekillendirmek işinize geldiği gibi yorumlamak neyin nesi bunu demokrasi Devlet bey yakın zamanda demokrasi milliyetçiligin ikiz kardeşidir derken şimdi sen burda genel başkanımı yalanlıyor sun kimle oturup tartıştı da tekliste kararı aldın bildiğim kadarıyla il yöneticin kardeşimiz de aday

Misafir Avatar
halil 4 yıl önce @Ahmet sami Yılmaz

tebrik ederim güzel bir izah olmuş ahmet bey

Beğenmedim! (1)
Avatar
Alim Dursun 4 yıl önce

Ak partiyi çoklardık lakin onlar istişare eder aday olanı bir şekliyle ikna eder yanı bir şeyin üzerinde uzlaşmaya varırlardı maşAllah ne hale gelmişiz. ne demokrasi ne tüzük ne kanun ne yasa kafanıza göre alınmış bir karar. Aday olan arkadaşlara başarılar diliyor Recai beyi desteklediğimi ifade ediyorum

Avatar
bayburtlu 4 yıl önce

Bekir bey kendini nimetten sayıyor!Karşısına çıkacak olan herhangi birine karşı kongrede mağlup olacağını bildiği için Genel merkezimizi ve Genel Başkanımızı kullanarak genel merkezin kararı diyor.Senin ve avanelerinin sonu yakındır bilesiniz vesselam......

Misafir Avatar
bayburt 4 yıl önce @bayburtlu

bayburtlumusun nesin bilmem ama sen kendini neden saydın niye ateşlendin bilmiyorum bu bayburt için alınmış bir karar değil azıcık beynin varsa araştır kim kimin sonunu getirir belli olmaz.

Beğenmedim! (4)
Avatar
Dayı 4 yıl önce

İşiniz gücünüz seçim. Bayburta ve Bayburtda yaşayanlara hak böyle siyasiler. Dizinizi dövüp durun gardaş. Sizler Nasılsanız öyle yönetilirsiniz.

Avatar
Hakan 4 yıl önce

Ne aciz yanlış ve talihsiz bir açıklama genel merkezin size verdiği bu antidemokratik tavrın resmi yazısını girmek isterdik. Bir iki kişiyle aldığınız bu çirkin kararı genel başkana mal etmek akıllıca değil. Aday olan Recai beyi sonuna kadar destekliyorum Allah yolunu açık etsin