İyi Parti'nin Aydıntepe Belediye Başkan Adayı belli oldu

İyi Parti'nin Aydıntepe Belediye Başkanı Adayı açıklandı.

İyi Parti'nin Aydıntepe Belediye Başkan Adayı belli oldu

Bayburt Postası - İyi Parti'nin Aydıntepe Belediye Başkan Adayı Azizi Şimşek oldu. İyi Parti'nin grup toplantısına İl Başkanı Yılmaz Kırıcı ile birlikte katılan Aziz Şimşek'in adaylığını Genel Başkan Meral Akşener kürsüden duyurdu. Akşener, Şimşek'e başarılar diledi.  

Aydıntepe'nin köklü ailelerinden olan Şimşek, Tarım Bakanlığına bağlı kurumlarda bir çok görevde bulunduktan sonra emekli oldu.

1967 doğumlu olan Şimşek, ilçede spora olan ilgisi ve spor kulüplerine verdiği destekle de tanınıyor. 

Seçim çalışmalarını başlatan Şimşek, Aydıntepe'yi özlem duyduğu belediyecilik anlayışına kazandıracağını söyledi. Aydıntepe'nin adını her makama taşıyacağını söyleyen Şimşek, doğup, büyüdüğü Aydıntepe'ye hizmet etmekten şeref duyacağını dile getirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hartlı 5 ay önce

Yaparsa bu adam yapar ben aydıntepeli olupta aziz bey gibi çevresi olanı tanımıyorum çok alçakgönüllü ve verdiği sözünde duran bi adam seçilirse aydıntepede şahlanış dönemi olur

Avatar
AYDINTEPELİ 5 ay önce

Aydıntepeyi bütün platformlarda temsil edecek kişi. Aydıntepe için büyük şans.

Misafir Avatar
manidar 5 ay önce @AYDINTEPELİ

verin la oyunuzu...

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
bayburt lu 5 ay önce @AYDINTEPELİ

yok daha neler :)

Beğenmedim! (5)
Avatar
Veli 4 ay önce

Başkan yolun açık olsun. Başarılar diliyorum. Bu sefer partiden ziyade aday tercih edilmeli Aydıntepe de. Parti taassubuna gidilmez ise Aziz Başkan sevilen bir insan, yıllardır orda yaşıyor, Aydıntepe nin sorunlarını da biliyor. Değişim şart oldu.