İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı güven tazeledi

İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, 3. Olağan genel kurul kongresinde güven tazeledi.

İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı güven tazeledi

İYİ Parti Bayburt İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Bayburt Belediyesi Çoruh Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığını İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu yaptı. Divanda 21. Dönem Bayburt Milletvekili Şaban Kardeş, 25. Dönem Bayburt Milletvekili Karabey Kadri Karaoğlu, İYİ Parti Bayburt Kurucu İl Başkanı Süleyman Burç, İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş görev aldı. 

Divanda görev alan isimlerin birer konuşma yaptığı kongrede, İl Başkanı Yılmaz Kırıcı tek listeyle girdiği seçimde yeniden başkan seçildi. 

Kırıcı'nın yönetiminde Aydın Turgut, Bayram Yıldırım, Feyyaz Koçanoğlu, Gürbüz Kadakal, Hacer Çakır, Hakan Turan, Haşim Çikot, Kader Ergül, Mehmet Türkoğlu, Mikdat Dodo, Muammer Demirel, Murat Galip Türker, Naim Koçoğlu, Nurullah Şentürk, Raci Pekmezci, Sadettin Aslan, Sinan Keskin, Turgay Hancı, Vasip Turgut, Yaşar Koçanoğlu, Yunus Özyıldırım isimleri yer aldı. 

Kongreye partililerin yanı sıra CHP Bayburt İl Başkanı Aidl Uzunhan, Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, DEVA Partisi Bayburt İl Başkanı Can Kurban Arslan, Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, Demokrat Parti Bayburt İl Başkanı Metin İpek, Yeniden Refah Partisi Bayburt İl Başkanı Osman Görer katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güven 1 yıl önce

Mhp liyim ancak aday kadri karaogli olursa oyumuz ailecek onun

Avatar
Samet 1 yıl önce

İlk defa oyumu Mhp ye vermiştim pişman oldum. Bu sefer İyi partiye verecem. Yönetim kadrosu çok sağlam olmuş. İçlerinden çok iyi tanıdığım isimler var. Hakan Turan abimi çok severim. Mehmet Türkoglu abimde, çok sağlam adamdır dürüsttür çok severim kendisini. Bu iki isim için bile oyumu veririm vAllaha.

Avatar
HASAN 1 yıl önce

Kırmadan, dökmeden, azarlamadan, tepeden bakmadan, herkese değer verip istişare kültürü ile görüş alarak ilerlemek lazım. Sokak kabadayılığı ve vefasızlık yapmadan saygılı, hoşgörülü, mütevazi, güler yüzlü bir şekilde partinin iktidara geldiğinde uygulayacağı proğram insanlara çok iyi anlatılmalı, memleketi adaletli bir şekilde yönetecek ehil kadrolarla bu işe talip olunduğu, kimsenin bulunmaz hint kumaşı olmadığı, yoksulluğa, yolsuzluğa geçit verilmeyeceği, devletin her kuruşunda tüyü bitmemişlerin hakkı olduğu bilinci ile iktidara talip olunmalıdır.

Avatar
Nivli 1 yıl önce

İyi oy verirdim ama bizim buradaki iyi partililer yerel seçimde Akp ye oy verdiği için oyun CHP'ye

Avatar
Ertuğrul 1 yıl önce

Başkanım tebrik ederim. Şahibesi olmayan ve kirlenmemiş bir yönetim kurmuş. Umarım başarılı bir çalışma ile iktidara yürüsünüz.

Avatar
Hacı Dursun Yaşaroğlu 1 yıl önce

Sayın Hacer Çakar Hanim efendiye ve yönetime başarılar diliyoruz.

Avatar
Mesut 1 yıl önce

Yılmaz beyi tebrik ederim. Gerek siyasi duruşu gerekse kurmuş olduğu yeni yönetim kadrosu ile başarılı buldum. Allah davanızı muzaffer kılsın. Bayburt çizgisini değiştirmiş belliki. Kadri beyin adaylığı konusunda ailem olarak kendisine tam destek verdiğimizi bilmenizi isteriz. Umarım adil bir yaklaşım gösterip bu şehri içine düştüğü çıkmazlardan kurtarırsımız.

Avatar
Yusuf 1 yıl önce

MHP sayesinde tanıdığımız herkes bir araya gelmiş.

Misafir Avatar
ahmet 1 yıl önce @Yusuf

Yani ülkücüleri bir arada görmüşsün.

Beğenmedim! (0)