Hayrettin Haluk Akkoyunlu AK Parti'den Bayburt Milletvekili Aday Adayı

Hayrettin Haluk Akkoyunlu AK Parti'den Bayburt Milletvekili aday adayı oldu.

Hayrettin Haluk Akkoyunlu AK Parti'den Bayburt Milletvekili Aday Adayı

Geçmişte Bayburt Belediye Başkan Yardımcılığı ve Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlerinde bulunan Akkoyunlu, bugün Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'nde aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Akkoyunlu, 'Türkiye Yüzyılı' inşasında vargücü ile çalışacağını ve Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferine katkı sunmak için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.

Hayatı boyunca Bayburt'un hizmetinde olmaya çalıştığını, geçmişte yaptığı görevlerde birçok projenin hayata geçirilmesini sağladığını kaydeden Akkoyunlu, "Bayburt'umuza daha güzel hizmetler getirmek için adayım. Teşkilatımızın ve tüm hemşehrilerimizin desteği ile bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi. 

  

Anahtar Kelimeler:
Hayrettin Haluk Akkoyunlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mikail 1 yıl önce

Haluk bey AKP yöetimi tarafından il müdürlüğünden alınmıştı. Onun müdürlükten alınmasına Bekir başkan karşı çıkmış bu cihette mücadele etmişti. Hatta sağlık il müdürünün görevden alınması gerektiğini söylemişti.Yani Haluk beyefendiye MHP sahip çıkmıştı.Tercihini AKP den yana yapması moda deyimle çokkkk manidar.

Avatar
Geçme namert köprüsünden ko aparsın su seni! 1 yıl önce

Herşeyden önce Haluk beye hayırlı olmasını temenni ederim. Açıkçası şaşırdım. Bence kendisine, çizgisine bu zamana kadar ki duruşuna, en azından benim bildiğim Haluk akkoyunluya ters bir karar olarak nitelendiriyorum. Şunu çok iyi biliyorum ki bugün Yazıcıoğlu hayatta olsaydı cumhurbaşkanlığı için kime oy verelim. Ölümdü sıtmaydı vb gibi tartışmalar hiç olmayacaktı. Doğal bir Cumhurbaşkanıydı Yazıcıoğlu. İnsan düşünce bazı şeyleri yazık diyor sadece.

Avatar
Şafak Güngör 1 yıl önce

Hayıtı boyunca Bayburt'a hizmet etmek için yaşamış, sıra kendine geldi.

Avatar
Yunus 1 yıl önce

Vekil olunca meclise gitmeden maaş alıp oturur

Avatar
GÖKHAN 1 yıl önce

Rabbim Yar ve Yardımcın olsun Reis

Avatar
ALPEREN 1 yıl önce

Hayırlı Olsun Memlekete Çok güzel hizmetleri dokunmuştur. Dürüst Çalışkandır kendisi Çok haksızlıklara uğradı İnşAllah Hak ettiği yerlere gelir .

Avatar
Ahmet 1 yıl önce

Bu görevi layıkıyla yapacağından şüphemiz yok Rabbim yardımcın olsun başkanım

Avatar
Muhammed 1 yıl önce

Haluk Akkoyunlu Hizmet Adamıdır. Mazluma hep yoldaş oldu yakışır .