Gelecek Partisi Bayburt Merkez İlçe kongresi yapıldı

Gelecek Partisi Merkez İlçe 1. Olağan kongresi gerçekleşti. Kongreye tek aday olarak giren Hüseyin Tekin başkanlığa seçildi.

Gelecek Partisi Bayburt Merkez İlçe kongresi yapıldı
Bayburt Postası - Parti binasında yapılan kongreye Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Hakan Kobal, Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, Saddet Partisi Bayburt İl Başkanı Abdulmecit Bekmezci, İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı ve Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ergül ve üyeler katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, göreve geldiği günden bu yana parti olarak halkı kucakladıklarını, bu doğrultuda birçok etkinlik düzenlediklerini söyledi. Konuşmasında ekonomik veriler paylaşarak hükümete de yüklenen Güler, “Sanal başarı hikayeleriyle milleti aldatmaya devam ediyorlar” dedi.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Hakan Kobal, Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Tekin’e ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerken, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün de ekonomik durumunu değerlendirdi ve toplum tüm kesimlerinin ekonomik sıkıntılarla hayatlarını sürdümeye çalıştıklarını söyledi. Üstün, Gelecek Partisi kadrolarının Türkiye’nin tüm sorunlara çare olacak projeler ürettiklerini belirtti.

Öte yandan Hüseyin Tekin Başkanlığında oluşturulan Merkezi İlçe Yönetim Kurulunda şu isimler görev aldı: 

“Adem Avaşar, Aslan Özer, Batuhan Sancar, Derya Köroğlu, Dursun Yazıcı, Emre Orhan, Erkan Mintaş, Erol Vural, Fatih Bektaş, Fatih Köse, Hanife Oruç, İrfan Topsakal, Mehmet Daştan, Muhammet Aktaş, Mustafa Öztürk, Münüs Temur, Ramazan Koman, Salih Körçoban, Serdar Beyazıt, Şahin Ergül.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yavuz 4 yıl önce

oyum size hah hahaha

Avatar
Musa 4 yıl önce

Reis sağ oldukça ve Ak Parti sağ oldukça oyumuz belli yerimiz belli aksi düşünülemez. Hep birlikte TÜRKİYE

Avatar
Kalenin tepesi 4 yıl önce

Şeyhin kerameti kendinden menkul'imiş memlekette Davutoğlu gibi yüzlerce akademisyen var, Erdoğan tarafından danışman,bakan başbakan yapıldı 2015 Haziran seçimlerinde başarısız kasım seçimlerinde büyük bir ihtimalle koalisyon olmasın diye millet tekrar Akp yöneldi bence Davutoğlu nun bir başarısı'da liderlik vasfı da yok ama Davutoğlu temiz bir insan.

Avatar
muhterem 4 yıl önce

AK,GELDİ,..,DİĞERLERİ,ZAİL,OLDU..,AYASOFYADA,,AÇILDI.,CAMİİ,,KEBİR.TŞKLER