CHP İl Başkanı Erel’den kınama

CHP Bayburt İl Başkanı Necip Erel, İstanbul Bağcılar’da düzenlenen Bayburt’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 102. Yıldönümüne yönelik gecede CHP’lilere takınılan tavrı kınadı.

CHP İl Başkanı Erel’den kınama
Bayburt Postası - Erel, şu açıklamayı yaptı:

“İstanbul Bağcılar’da düzenlenen Kurutuluş gecesinde başta İstanbul Milletvekilimiz ve Parti Meclisi Üyemiz Gökhan Zeybek, Beşiktaş Belediye Başkan Vekilimiz Fahrettin Çırak, İstanbul İl Başkan Yardımcımız Ümit Koral, Güngören İlçe Başkanımız Temel Akkoç geceye davet edilmelerine rağmen gecede isimleri dahi anons edilmemiştir. Böyle bir beraberlik gecesinde yapılan siyasal ayrımcılığı CHP Bayburt İl Örgütü olarak kınıyoruz. Kamuoyunun takdirine sunarız.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şerif acun 4 yıl önce

Yıllarca bayburtta siyaset yaptım tek anladığım şey eyer mevki makamın varsa arkanda yalaka çok olur bayburta bayburtluya yakışmadı bağcılardaki hadise

Avatar
selim 4 yıl önce

fazla büyütmeye gerek yok anaons edildiğkleri zaman egolarınımı tatmin edecekler belki unutuldu sayın erdoğana suriyede ne işimiz var diyen kılıçtaroğlu abd ve rusya ya o soruyu soramayan bir partinin temsilcileri bunlar boş verin

Avatar
Engin demiray 4 yıl önce

Aynen katılıyorum sayın başkan

Avatar
ALİ 4 yıl önce

HERŞEY HERŞEY ONLARIN. BAŞKASINA TAHAMMÜLLERİ YOK. İŞTE BÖYLEDE BİTECEKLER. KONUŞTURMAZLAR, SALON VERMEZLER, ELEKTRİKLERİ KESERLER, AFİŞLERİ İNDİRİRLER. DAHA ÇOK VAR. AMA BEN ONLARA KIZMIYORUM. ONLARA DEMEDİĞİNİ BIRAKMAYAN, ŞİMDİDE KAPILARINDA DOLAŞAN YALAKA ZİHNİYETE KIZIYORUM.

Avatar
Desi 4 yıl önce

Başkan dediğin böyle olur❤️

Avatar
yağız 4 yıl önce

helal başkan

Avatar
Bayburt lu 4 yıl önce

Bizde kınıyoruz , ancak üç beş aklı kıt'tin suçunu bütün Bayburtlu ya mal etmeyin