CHP'de 3 isim yarıştı, Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel

CHP Bayburt İl Başkanlığı için 3 aday yarıştı.

CHP'de 3 isim yarıştı, Bayburt İl Başkanı Haktan Yücel

Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanlığının olağan genel kurulu sonuçlandı. 3 adayın yarıştığı kongrede Haktan Yücel CHP Bayburt İl Başkanlığını kazandı. 

Parti binasında gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez yaptı. Divanda ise Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç göre aldı. 

Mevcut Başkan Adil Uzunhan, Haktan Yücel ve Sercan Türker aday olduğu kongrede 73 delege oy kullandı.

Saat 17.00'de sandıklar açıldı. Yapılan oy sayımları sonucunda Haktan Yücel 31 oy alarak CHP Bayburt İl Başkanı seçilirken, Adil Uzunhan 26, Sercan Türker ise 16 oy aldı. 

Sonuçların açıklanmasının ardından üç aday kongre divan başkanı ile birliktelik sözü verdi. Milletvekili Suiçmez seçim sonuçlarının hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak Haktan Yücel ve yönetimini kutlarken, Adil Uzunhan'a ise bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür etti.  

Haktan Yücel'in yönetiminde şu isimler yer aldı: Adem Batmaz, Temel Gündüz, Hasan Özbek, Erkan Yılmaz, Gürbüz Er, Hayrettin Kosdik, Hüseyin Gülhan, Hakan İlhan, H. Mustafa Akkuş, Kubilay Erel, Maksut Erol, Muzaffer Karaer, Salim Cefa, Sadri Subay, Şirin Şengün, Turgut Yılmazoğlu, Zafer Akagündüz, Zafer Yıldırım, Muzaffer Akkuş.  

Kurultay delegeliğine ise Fatih Bayram ve Maksut Erol seçildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halk 7 ay önce

Haktan başkanım sayende chp bir üye daha kazandi

Avatar
Murat 7 ay önce

Hayırlı olsun inşAllah kilictardaroglunu desteklemezsiz