CHP Bayburt İl Başkanı Necip Erel'den 'İmamoğlu' teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Necip Erel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bayburt ziyaretinde vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür etti.  

CHP Bayburt İl Başkanı Necip Erel'den 'İmamoğlu' teşekkürü

Bayburt Postası - CHP Bayburt İl Başkanı Necip Erel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ziyareti ile ilgili bir teşekkür mesajı yayınladı. Erel, mesajında Karadeniz turu kapsamında bölgeye gelen İmamoğlu'nun Bayburt'u da ziyaret etmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu bildirerek, Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etti. 

İmamoğlu'nun 8 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşın gösterdiği ilgiye sonsuz teşekkür ettiğini söyleyen Erel, Belediye Başkanımız İmamoğlu'nun da dediği gibi "Her şey çok güzel olacak" dedi. 

Necip Erel, Ekrem İmamoğlu'nun Bayburt ziyaretinde emek harcayan CHP Bayburt İl ve İlçe Örgütlerine ayrıca teşekkür etti.   

Bayburt ziyaretinde İmaoğlu'na eşlik eden İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ve Turan Aydoğdu'ya da ayrıca teşekkür eden Erel, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm örgütlerimizle birlikte iktidara yürüyoruz. Dilediğimiz gelecek çok yakındır. Her şey çok güzel olacak" şeklinde konuştu.    

Anahtar Kelimeler:
Necip Erel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hamiyet yücesoy-dısburg 2 yıl önce

e.imamoğlu,d.bakırda,hdp nin önünde,ki anneleri neden ziyaret etmedi yetmedi erzurumda kayak yaptı,çok yazık