Başkan Polattimur, Bayburt Belediyesi için adaylık başvurusu yaptı

Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, AK Parti Bayburt Belediye Başkanı Aday Adayı oldu. 

Başkan Polattimur, Bayburt Belediyesi için adaylık başvurusu yaptı

Bayburt Postası - Uzun yıllar Türkiye'nin ilk hemşehri derneği olan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği'ne genel başkanlık yaparak Bayburt'a hizmet eden ve 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den Arpalı Belediye Başkanı seçilen Abdurrahman Polattimur, 31 Mart 2024 taraihinde yapılacak yerel seçimlerde Bayburt Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 

Polattimur, adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada Arpalı'da yaptığı hizmetleri Bayburt'a da yaymak istediğini ifade etti. Polattimur, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Sevgili Kardeşlerim, Değerli Bayburtlu Hemşerilerim;

Uzun yıllar Bayburt’a hizmet eden Bayburt aşığı bir kardeşiniz olarak, Bayburt Belediye Başkanlığına Ak Partiden Aday Adaylık başvurumu yaptım. Bayburt’umuzda hizmet bayrağını devralmak ve çok daha ileriye taşımak için çıktığım bu yolda dua ve desteklerinizi istirham ederim. Bayburt Arpalı Belediye Başkanı olarak hayata geçirdiğimiz hizmetleri daha da geliştirerek bütün Bayburt’a yayma vaktidir. Türkiye Yüzyılı Vizyonuna uygun olarak Bayburt’umuza en iyi şekilde hizmet etmeye ve ilimiz genelinde yeni açılımlar yapmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim. Bayburt, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a en çok destek veren, fedakarlık, kadirşinaslık, maneviyat ve vatanseverlik gibi birçok vasfıyla öne çıkan kadim bir ilimizdir. Bu payeyi ve hizmetlerin en iyisini hak eden Bayburt’umuzu yeni projelerle daha da ileriye taşımaya söz veriyor, adaylık sürecimizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çeli̇k 6 ay önce

Adan kayırmacılığı yok, kimseye minnet borcu yok, birilerinin adamı hiç olmadı olamazda, birilerinin şahsi isteklerini yerine getirmez. Bunun için işi zor, sadece Bayburt'un belediye başkanı, Bayburt'lunun başkanı olur.

Avatar
Alim 6 ay önce

Değişik yüzlere ihtiyaç var. Eski başkanlar yeniden aday adayı olmuşlar.
Mühendis bir tane belediye başkanımız olmayacak mı. İYİ partiden bir süpriz bekliyoruz. Bu memlekette 14 katlı binalara ne karşılığında ruhsat verildi, bunu verenler çıksın açıklama yapsınlar. Bu vebalin sorumlusu kim ise çıksın açıklasın.

Avatar
Bayburt Sevdalısı 6 ay önce

Hayırı uğurlu olsun. Vizyon sahibi ileri görüşlü başkan inşAllah Bayburtta da güzel hizmetlerine devam ederi. Kazanan Bayburt olur.