Başkan Pekmezci'den MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye ziyaret

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, bir dizi temaslarda bulunmak için gittiği Ankara'da MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Başkan Pekmezci'den MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye ziyaret

Bayburt Postası - MHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmenin ardından açıklama yapan Başkan Hükmü Pekmezci, ziyarette Bayburt'un konuşulduğunu, Bayburt'ta yapımı tamamlanan ve planlanan projeler hakkında Genel Başkan Bahçeli'ye bilgi verdiğini söyledi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ise ziyarette Bayburt'u yakınen takip ettiğini, Bayburt'ta belediyenin verdiği sözleri yerine getirdiğinden dolayı duyduğu memnuniyeti Başkan Pekmezci'ye ilettiği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 9 ay önce

Devlet abi bayburt saat meydanını özlemiş olmalı. 2000 li yıllarda meydanda ekönömi dersi verdiğinde bilgileri tazeydi. Şimdi ekönöminin sadece başharfi hafızasındadır. Reisin yazdığı ekonomi kitabını alsın bir okusada milletin bu fakirlik feryadına bir 2023 diliyle el atsa.