Öykü Gürman, Bayburt'ta sevenleri ile buluştu

Bayburt’ta Türk Dünyası’nın bilge atası Dede Korkut adına Bayburt Belediyesi organizasyonuyla bu yıl 26. sı düzenlenen Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında gerçekleştirilen üçüncü gün konserlerinde Öykü Gürman sahne performansıyla takdir topladı.

Öykü Gürman, Bayburt'ta sevenleri ile buluştu

Baybrut Postası - Etkinlikte ilk olarak Giresun Halk Oyunları Ekibi sahne aldı.  Giresun halk oyunlarının en güzel örneklerini sergileyen folklör ekibi büyük alkış aldı.

Halk oyunlarından sonra sahne sırası Bayburtlu sanatçılar Turan Ali ve Nisa Akpulat’a geldi. Turan Ali ve Nisa Akpulat seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle Bayburtlulara güzel bir gece yaşattı. 

Daha sonra sahneye çıkan Öykü Gürman söylediği birbirinden güzel Karadeniz türküleri ve şarkılarla deyim yerindeyse kulakların pasını sildi. En güzel parçaları Bayburtlular için seslendiren Gürman’ın tüm şarkılarına dinleyenler hep bir ağızdan eşlik etti. 

Bayram Aygün’ün sunduğu ve Bayburtluların eğlenceye doyduğu gece, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’nin Öykü Gürman’a plaket ve çiçek takdim etmesiyle sona erdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.