Bayburt'ta konserler coşkulu geçiyor

Bayburt Belediyesi tarafından bu yıl 26.'sı düzenlenen Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri'nin en çok ilgi gören etkinlikleri konserler oluyor.

Bayburt'ta konserler coşkulu geçiyor

Bayburt Postası - Şölenlerin 4. gün konserinde Kolpa sahne aldı. Bugüne kadarki en yoğun kalabalığa ulaşılan konserde Amfi Tiyatroyu aşan coşku Yeni Şehir Parkı'na kadar ulaştı. Araç parkı anlamında hem park içinin hem dışının tamamen dolu konser akaşmında Bayburtlu genç isimler İklima Güngör ile Oğuzhan Kılıçoğlu da sahne aldı. Her iki ismin performansı beğeniyle takip edildi. 

Etkinlikte ilk olarak Giresun Halk Oyunları Ekibi sahne aldı. Giresun halk oyunlarının en güzel örneklerini sergileyen folklör ekibi büyük alkış topladı.

Halk oyunlarından sonra sahne sırası Bayburtlu sanatçılar İklima Güngör ve Oğuzhan Kılıçoğlu’na geldi. Kılıçoğlu ve Güngör seslendirdikleri birbirinden güzel türkü ve şarkılarla geceye renk kattılar. 

Daha sonra sahneye çıkan ve Türk rock müziğinin önemli gruplarından Kolpa birbirinden güzel şarkılarla Bayburt’u adeta salladı. En güzel parçalarını Bayburtlular için seslendiren Kolpa’ya dinleyiciler hep bir ağızdan eşlik ettiler.

Bayram Aygün’ün sunduğu ve Bayburtluların eğlenceye doyduğu, temponun bir an olsun bile düşmediği gece, Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli’nin grubun solisti Barış Yurtçu’ya plaket ve çiçek takdim etmesiyle sona erdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kardes 2 yıl önce

Camiler bomboş konser alanları iğne atsan yere düşmez sonra biz Bayburt çmuhafazakar her şey eskilerle bitti