Tarladan sofraya 'taze yeşillik'

Bayburt’ta ‘taze yeşillik’ sezonu başladı. Halk arasında bağcılar diye tanınan ve daha çok el minibüsleri ile Bayburt sokaklarında görmeye alıştığımız yerli sebze üreticilerinin ürünleri yok satıyor.

Tarladan sofraya 'taze yeşillik'
Bayburt Postası - Bayburt’ta ‘taze yeşillik’ sezonu başladı. Halk arasında bağcılar diye tanınan ve daha çok el minibüsleri ile Bayburt sokaklarında görmeye alıştığımız yerli sebze üreticilerinin ürünleri yok satıyor.

Aslandağı girişindeki bağında ailesiyle birlikte yetiştirdikleri ürünleri ikindi vaktinde merkeze indiren bağcılardan biri de Ekrem Tekdemir. Yaklaşık 30 yıldır bağ ekip biçen Tekdemir, Ramazan dolayısıyla insanların taze sebzeye daha çok önem verdiklerini kaydetti.

1 saat önce, 1 saat sonra başka yok!

İkindiden 1 saat önce Yakutiye Cami önünde satışa başladığını söyleyen Ekrem Tekdemir, “İkindiden 1 saat önce, 1 saat sonra başka olmaz. 2 saatte o gün için hazırladığımız ürünlerin tamamı biter. Tabi bunda Ramazan ayının da bir etkisi var. İnsanlar az alıyor, taze alıyor” dedi.

Taze soğan, marul, aşotu, maydanoz, dere otu, roka, semiz otu, havuç, taze fasulye, domates ve salatalık satan Tekdemir, Ekim ayı itibariyle de lahana satmaya başlayacaklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
BağcılarEkrem Tekdemir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Savaş Karabulut 8 yıl önce

Ötöden beri güzel bir uygulama . Taze Taze sebze şehrimizde sadece 3-4 ayla sınırlı.Yetiştiren ve satan herkesin emeğine sağlık.

Avatar
Misafir49 8 yıl önce

Ekoş Adamdır.

Avatar
Halil 8 yıl önce

Vola ekoooo

Avatar
Umut An 8 yıl önce

İnşaAllah ürünler doğaldır.

Avatar
orhan 8 yıl önce

Ola sanki ispanaklar yerli diğerleri komşu illerden

Avatar
Adem akbaş 8 yıl önce

Abi nane nezaman olur bilginiz varmı.Ekrem beye soralım.