TEŞEKKÜR (Sayıner Ailesi'nden)

Kıbrıs Gazisi Muharrem Sayıner'in ailesi bir teşekkür mesajı yayınladı. İşte o mesaj:

TEŞEKKÜR (Sayıner Ailesi'nden)

"Bu vatan ve bu bayrak için kanını dökmüş ve bu uğurda Gazi olmuş Babamız. Belki de bugüne kadar onun Gazi olduğunu bile çok az kişi biliyordu. Öylesine alçak gönüllü ve mütevazı bir yaşam sürmüştü Kıbrıs Gazisi Muharrem Sayıner.

Bu acı günümüzde yanımızda olan cenaze merasiminde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş dost akraba ve sevdiklerimize, törene katılamayıp arayıp taziyelerini ileten herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Cenaze töreninde öncesinde ve sonrasında desteğini bizden esirgemeyen sayın Valimiz Mustafa Eldivan'a, hastalık döneminde ve vefatında bizlerin yalnız bırakmayan AK Parti Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş'e, babamızın vefatının ardından "Sizin babanız bizim ise Gazimiz, Gazimizi en iyi şekilde uğurlayacağız" diyerek bizleri gururlandıran bir tören tertip eden Garnizon Komutanımız sayın Topçu Albay Gürol Akkaya ve İl Jandarma Komutanımız Albay Dr. Talha Övet’ e, törene katılan bütün subay, astsubay, uzman ve erlerimize, bizi en iyi anlayan ve şerefle yürüttüğü görevi layıkıyla yerine getiren, böyle iyi bir törenin olmasına öncülük eden ve kendisi de bir gazi olan Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı sayın Selami Köksal’a, birçok destek personeli ile bizlerin arkasında duran Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü sayın Kemal Gümrükçü'ye, Bayburt İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun’a, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı baba dostu Murat Okutmuş ve Bayburt Postası ekibine, İhlas Haber Ajansı Bayburt Muhabiri Öznur Demir'e, Saadet Partisi İl Başkanı Abdülmecit Bekmezci’ye, Gelecek Partisi İl Başkanı Nazil Güler'e, İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı‘ya, Deva Partisi Bayburt İl Başkanı Can Kurban Aslan’a ve beraberindeki siyasi parti yöneticilerine katılımlarından dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız.

Sayıner Ailesi"

Anahtar Kelimeler:
Muharrem Sayıner
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beşiroğlu 8 ay önce

Allah rahmet eylesin.. Makamı cennet olsun. Amin...