Kurcakol Cami ibadete açıldı

Bayburt’un merkeze bağlı Yeşilyurt köyü Kurucakol mahallesinde yapımı tamamlanan Kurucakol Cami’nin açılışı gerçekleştirildi. 

Kurcakol Cami ibadete açıldı

Bayburt Postası - Vali Cüneyt Epcim, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı ile protokol mensupları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen açılışta mevlid okunup dua edildi. 

Vali Epcim, yapımına 5 ay önce başlanan caminin tamamlanarak ibadete açıldığını ifade etti. Yapımına destekleriyle katkı sunan hayırseverlere ve vatandaşlara teşekkür eden Vali Epcim, “Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bayburt gibi iklim şartlarının çok müsait olmadığı bir yerde kısa zamanda böyle bir camiyi yapmak bizleri oldukça mutlu etti.” dedi.

Bayburt’un her noktasında daha güzel yatırımlarla iyi yerlere gelmeyi temenni eden Vali Epcim, caminin yapımına destek olanlara teşekkürlerini yineledi.

Belediye Başkanı Pekmezci de caminin yapılışına destek veren hayırsevelere teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde caminin açılışı gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.