Bayburt Ülkü Ocakları 20 kurban kesti, 80 aileye dağıttı

Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla 20 adet kurban keserek, ihtiyaç sahiplerine dağıtımını gerçekleştirdi. 

Bayburt Ülkü Ocakları 20 kurban kesti, 80 aileye dağıttı

Bayburt Postası - Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Ülkü Ocakları ve Avrupa Türk Konfederasyonu üzerinden bağışlanan kurbanların kesimleri, Bayburt Belediyesi Mezbahanesinde, Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Emre Zengin nezaretinde yapılarak, 80 aileye dağıtıldı. 

Ocak yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kesilen kurbanları paylara ayırarak 80 aileye ulaştırdıklarını ifade eden Yunus Emre Zengin, “Her kurban bayramında olduğu gibi bu bayramda da vekâleten kurban kesimini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kurbanların etlerini pay ederek 80 ihtiyaçlı aileye ulaştırdık. Ülkücü Hareket mazluma umut olmaya, kardeşlerine el uzatmaya devam edecektir. Ülkü Ocaklarına vekâleten kurban bağışı yapan tüm ülküdaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 11 ay önce

Siyasilerin gorevi fakirlere kurban dagitmak degil, insanlarin refahini artirio kimseyi kurban etine muhtac birakmamaktir. Asil gorevlerini birakip milleti muhtac hale getirdiler.

Avatar
İbrahim 11 ay önce

Alllah kabul etsin. Gençler sizi seviyorum. Allah sizin gibi imanlı, şuurlu, bayrağına ve devletine aşık gençlerin sayısını artırsın.

Avatar
Baskan 11 ay önce

Allah kabul etsin aziz kardeşlerim.nacizane bir şey söylemek istedim peygamber efendimiz kurban kesen birisinin kurbanın gözü önünde bıçak biledigini görünce onu kacbkere daha öldüreceksin demiştir.diger hayvanların gözü önünde bu şekilde kurban bogazlamak pek olmamış kanaatindeyim.Bir abiniz olarak bu eleştiriyi yapıyorum selamlar hurmetler

Avatar
Cemil Yücel 11 ay önce

Allah hayır hasenatınızı Kabul eylesin emeği geçen Ülküdaşlarımdan Razı olsun.
Kurban şartlarını yerine getiren
Mümin Mümine her Müslümanın borcunu yerine getirmesi gereken görevidir.

(Yukarıdaki mert isimli şahsın münasebetsiz yorumu hiçte hoş değil yeri de değil,
Her eleştiri her yerde uygun olmaz
Mevzu ile hiç bir alakası yoktur.
Allah islah eylesin)
Güzel Yurdum Bayburt'uma Selamlarımla Cümleniz Allah'a emanet olun.