AK Parti Bayburt Gençlik Kolları 'İftara 5 Kala' Yollarda

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları, iftar vaktinde trafikte olan vatandaşlara iftarlık ikramında bulunuyor.

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları 'İftara 5 Kala' Yollarda

Bayburt Postası - İftara trafikte yakalanan vatandaşlara iftar paketi ikram eden Gençlik Kolları üyeleri, bu etkinliğin Ramazan boyunca süreceğini belirtiyorlar.

AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu şunları söyledi:

“Öncelikle Mübarek Ramazan ayımızı tebrik ediyorum. Bayburt AK Gençlik olarak önceki Ramazan aylarında olduğu gibi yine “İftara 5 Kala” programlarımızla iftara geç kalan, seyir halinde olan vatandaşlarımızın oruçlarını açabilmeleri için hazırlamış olduğumuz paketleri şehrin belirli noktalarındaki geçiş güzergahlarında vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Amacımız iftar vakti yolda olan vatandaşlarımızın oruçlarını açabilmelerini sağlamak. Her gün aksatmadan devam ettirdiğimiz bu çalışma bir AK Gençlik klasiği haline gelmiştir ve Ramazan boyunca da Allah’ın izni ile devam edeceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BOZKURT 1 yıl önce

İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YOK. MİLLETİ 20 KÜSÜR YILDIR DİLENCİLİĞE ALIŞTIRDINIZ. RİZE GİBİ BİR YERDE OTOBÜSTEN MİLLETİN ÜZERİNE ÇAY ATILIYOR KAPIŞ, KAPIŞ EDİLİYORSA , ALTTAKİLERE LAF DEMENİN ANLAMI YOK. DEMEK MİLLETİ EN KÜÇÜK BİR ŞEYE DAHİ MUHTAÇ ETTİLER. GELİNEN TABLO BU. KÖPRÜ,HAVAALANI,YOL BARAJ İNSANIN KARNINI DOYURMUYOR.