Bayburt Postası - Bayburt Şehit Osman Eğitim Bilim Kültür ve Sanat Derneği tarafından ihtiyaçlı öğrenciler yararına kermes açıldı. Taşhan’da düzenlenen kermesin açılışını Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat yaptı.

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Polat, dernek yöneticilerine teşekkür ettiği konuşmasında, "Kermeste öğrenciler yararına kullanılacak malzemeleri üreten ve karşılayanlara teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda her kimin ne niyeti varsa Allah bunun karşılığını mutlaka verecektir" dedi.

Şehit Omsan Kültür ve Yardımlaşma Derneği Dernek Başkanı Abdullah Şaban ise eğitim ve öğrenim gören ihtiyaçlı öğrenciler yararına düzenledikleri kermesle onların sorunlarına kayıtsız kalmadıklarını gösterdiklerini belirtti.

Bir hafta boyunca açık kalacak kermeste gıda, tekstil ürünleri, kitap ve dergi yer alıyor.