Epcim ve Pekmezci, Tarım Yerleşkesini İnceledi

Bayburt Belediyesi, Tarım Yerleşkesi projesinin biran önce hizmete girmesi adına çalışmalarını sürdürüyor.

Epcim ve Pekmezci, Tarım Yerleşkesini İnceledi
Bayburt Postası - Bayburt’u tarım ve hayvancılıkta bölgenin parlayan yıldızı yapacağıan inanılan Tarım Yerleşkesi’nde de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin ilk etabında yer alan canlı hayvan pazarı hizmete başlamak için artık gün sayarken, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Bayburt Valisi Cüneyt Epcim yoğun bir tempoda ilerleyen çalışmaları yerinde takip ettiler.

İncelemeler sırasında ilgili birim müdürleri ve Başkan Pekmezci tarafından Vali Epcim’e proje ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Bilgilendirmenin ardından Tarım Yerleşkesi’nde bir süre daha incelemelerde bulunan Başkan Hükmü Pekmezci ve Vali Cüneyt Epcim’e Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, Fen İşleri Müdürü Kasım Çeker ve Veteriner İşleri Müdürü Benal Akburak eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.