Uyuşturucu tacirlerine geçit yok!

Bayburt'ta iki ayrı yol uygulamasında metamfetamin ve bonzai maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu tacirlerine geçit yok!
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce uyuşturucu ve uyarıcı madde suçlarına yönelik yapılan çalışmalar, korona virüs salgınına karşı tedbirler alınarak hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda D.A. isimli şahsın kullandığı araç, Bayburt girişinde durduruldu, yapılan incelemelerde aracın bagaj kısmından bakıldığında sol arka stop farının olduğu yerdeki bölmeden iki parça halinde daralı ağırlığı toplam 15,28 gram gelen metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Yine S.K. isimli şahsın bulunduğu yolcu otobüsü durduruldu, şahıstan bir miktar metamfetamin maddesi ve bir miktar bonzai maddesi ele geçirildi. Adı geçen şahıslar hakkında adli tahkikat sürüyor.

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, kullanan, nakleden, bu suçları işleyerek haksız kazanç elde eden, geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye çalışan şüpheliler ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.