Çoruh'a düşen araçtan yaralı kurtulan İremnaz hayatını kaybetti!

Çoruh Nehri'ne düşen araçtan yaralı kurtulan 12 yaşındaki İremnaz Öz yaşam mücadelesini noktaladı.

Çoruh'a düşen araçtan yaralı kurtulan İremnaz hayatını kaybetti!
Bayburt Postası - Bayburt'ta bir hafta önce DSİ Köprüsü'nden Çoruh Nehrine uçan otomobilde ağır yaralanan 12 yaşındaki İremnaz Öz, hastanenin yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. İremnaz Öz Samsun'da toprağa verilecek.

Bayburt'taki feci kaza 15 Temmuz günü Çaykara yolunda meydana gelmişti. 61 yaşındaki Hanefi Koç'un kullandığı 06 EU 5480 plakalı cip, virajı alamayarak DSİ Köprüsü'nden Çoruh Nehri'ne uçmuştu.  

Kazada araçta bulunan sürücü ile birlikte 34 yaşındaki Müzeyyen Öz, 33 yaşındaki Zümriye Koç, 13 yaşındaki Sude Gelinoğlu, 12 yaşındaki İremnaz Öz ile 9 yaşındaki Yusuf Emir Akkoyun, İtfaiye, AFAD ekipleri ve vatandaşların yardımıyla nehirden çıkarıldı. 6 yaralı Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumları ağır olan Müzeyyen Öz ile İremnaz Öz ise Erzurum Buhara Hastanesi'ne sevk edilmişti. 

Kaynak: Samsun Haber Hattı

Anahtar Kelimeler:
Iremnaz öz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.