Çatıksu yakınlarında otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 1 yaralı!

Aydıntepe ilçesine bağlı Çatıksu köyü yakınlarında otomobilin dereye uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Çatıksu yakınlarında otomobil dereye uçtu: 1 ölü, 1 yaralı!

Bayburt Postası - Kaza, gece saatlerinde Aydıntepe ilçesi Trabzon - Bayburt kara yolu Çatıksu köyü yakınlarında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Trabzon'dan Bayburt istikametine gelmekte olan Atilla Şahin idaresindeki 34 EL 0324 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu.

Kazada, araç sürücüsü Atilla Şahin yaralı olarak jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri tarafından kurtarılırken otomobildeki Şenay Şahin hayatını kaybetti.

Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Şenay Şahin'in cenazesi ise hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
şenay şahinBayburt Kaza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.