Bayburt'ta Aras Edaş çalışanı, yüksek akıma kapılarak hayatını kaybetti!

Bayburt'ta Aras Elektrik çalışanı yüksek akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Bayburt'ta Aras Edaş çalışanı, yüksek akıma kapılarak hayatını kaybetti!

Bayburt Postası - Bayburt'un Demirözü ilçesine bağlı Çatalçeşme köyündeki elektrik arızasını gidermek için giden Aras Elektrik çalışanlarından Mücahit Tokdemir (27) yüksek akıma kapılarak olay yerinde can verdi.

Tokdemir ile birlikte arızayı gideren mesai arkadaşı M.Y. ise, yaşanan olayda ağır yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri  vücudunda yanıklar bulunan ve ağır yaralanan M.Y.'i Bayburt Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Elektrik çarpması sonucu hayatını kaybeden Tokdemir'in cenazesi Bayburt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Anahtar Kelimeler:
Mücahit Tokdemir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı 2 yıl önce

Gene bir ihmal ve dikkatsizlik sonucu genç kardeşimizi kaybettik, diğeri yaralı. Elektrik gözle görünmeyen ama gücü fazla olan bir kuvvet. Hata affetmiyor. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah rahmet eylesin, ailesine Allah sabırlar versin. Yaralı kardeşimize Allah şifa versin. Tepe noktada yönetim kurullarında ballı maaş alan şirket yöneticileri sizin aldıklarınızda haram olsun. En zor ve tehlikeli işleri bu insanlara yaptırıp, asgari ücretle çalışmaya mahkum eden zihniyetlerde utansın.

Avatar
Yasin 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet bahçesi olsun kabri nur olsun inşAllah

Avatar
Nivli 2 yıl önce

Allah Rahmet eylesin 20 sene evvel bir TEDAŞ çalışanının aldığı para ya şuan 4 tane böyle sözleşmeli işçi çalışıyor tehlikeli yerlerde çalışanların çalışma şartı degişmeli

Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

ALLAH RAHMET EYLESİN