Bayburt'ta 2022'de uyuşturucu ticaretinden kaç kişi tutuklandı?

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü, 2022 yılında 61 narkotik olayı aydınlığa kavuşturdu.

Bayburt'ta 2022'de uyuşturucu ticaretinden kaç kişi tutuklandı?

Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, 61 narkotik olayı aydınlatılarak değişik gramajlarda uyuşturucu madde ve türevleri ele geçirildi.

Operasyonlarda 91 şüpheli gözaltına alınırken, bunlardan uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halk 1 yıl önce

Uyuşturucu belası,illeti asla ihmal edilmemesi gereken bir büyük sorun ve tehdit.Cezalar dahada caydırıcı olmalı...
Güvenlik güçlerimizin mücadelesi takdire şayan.Ailelere,STKlara,basına ve okullara büyük görev düşüyor...Milleti para için zehirleyen satıcısından,baronuna Allah belasını versin...

Avatar
Yavuz çoban 1 yıl önce

Şirin BAYBURT u mu bu hale düşüren toz hap vs gibi uyuşturucu satanları ya içerden çıkarmayacaksın uslanmıyorlar çünkü yada çıkınca şehirden ebedi ihraç edeceksin giriş çıkış yasaklansın

Avatar
Sahipsiz vatan 1 yıl önce

Oturup kına yakın şimdi. Bayburt'umuz bu halde, birde ülkenin genel halini düşünün. Neslin temiz kalması için gecesini gündüzüne katıp çalışan eğitimcileri türlü iftira ve isnatlarla içeri tikip meydanı ipsiz sapsizlara bıraktınız. O eğitimciler haksız yere 6 sene içerde kalıp çıktılar. Yeniden hayatlarına döndüler ama unutmayın ki her haneden başınızı ağrıtacak bir evlat çıkacak. Cennet bir ülkeyi, hamasetle cehenneme çevirdiler.
Yakalanan uyuşturucu tüccar sayısı astronomik arttı. Bugün içerde yarın dışarda.

Avatar
İlyas 46 1 yıl önce

K.maraş liyim bayburt halkını sever sayarım milliyetçi muhafazakar dürüst der sohbetlerde reklamınızı pozitif olarak yaparım.
Şu 91 kişiyi bayburtlu olarak görmem ve düşüncelerimi değiştirmem kesinlikle sizden ricam kardeşiniz dahi olsa adalete ihbar edin güzelim bayburt kirlenmesin..
ALLAH A EMANET OLUN

Avatar
1907 1 yıl önce

Kaç kişi serbet kaldı sorusu daha önemli?

Avatar
Cetin 1 yıl önce

Bayburt'un büyük bir koyundenim. Köyümüzde son yirmi yildaöğretmen, avukat, savcı, asker ve polis olan onlarca kişiyi türlü gerekcelerle işlerinden edip çoğunu içeri attılar. Hepsi dindar ve çok güvenilir insanlardı. Hepsinin çocukluğuna sahitiz. En vatanperver genclerdi. Bir bahaneyle babalarının binbir zorlukla okuttuğu bu gençlere ve ailelerine büyük zulüm yapıldı. Ak Partiliydim ama sanki partim ülkeyi çok kötü bir noktaya götürüyor. Çünkü her günümüzde bir öncesini arar olduk. Acil bir uyanış lazım. Yoksa sonumuz Suriye'den beter olur. Eseikke kalın.