Balca'da Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı

Bayburt merkeze bağlı Balca köyünde büyükbaş hayvan hırsızlı yapan 3 şahıs Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak, Bayburt adliyesine sevk edildi.

Balca'da Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı
Bayburt Postası - Alınan ihbar üzerine olay bölgesine giden İstihbarat Timi ile Jandarma Asayiş Timi, Gökpınar Köyü yakınlarında durdurduğu 34 CDL 261 plakalı, Beyaz renkli Clio marka araç içerisinde S.Ö. isimli şahsın 06 TPE 75 plakalı, kırmızı renkli kamyonete eskortluk yaptığı tespit edildi. Kamyonetin kasasında üç adet Büyükbaş hayvan ile Ö.K. isimli şahıs bulundu. Şahısların şüpheli hareketleri sebebi ile üç adet Büyükbaş Hayvan ile araçlarda bulunan şahıslar Bayburt İl Jandarma Komutanlığı'na getirildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şahısların ifadeleri alınan hırsızlık olayında, hayvanlar sahiplerine verilirken, S.Ö., Ö.K. ve E.Ö. isimli şahıslar ise gözaltına alınarak Bayburt Adliyesine sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.