Mustafa Faruk Şenlik'in Baberti Külliyesi'nden gün batımı fotoğrafları

Bayburt'ta fotoğraf tutkunlarını cezbeden görüntüler oluşuyor. 

Mustafa Faruk Şenlik'in Baberti Külliyesi'nden gün batımı fotoğrafları

Bayburt Postası - Baberti Külliyesi'nde gün batımında oluşan eşsiz manzara fotoğraf tutkunlarını kendine hayran bıraktı. Yaklaşık 1 saat süren görsel şölen güneşin batmasıyla sona ererken, fotoğraf tutkunları gün batımında ortaya çıkan görüntüleri fotoğraf makineleriyle yoğun çaba sarf ettiler.

Uzun zamandır hobi amaçlı fotoğraf sanatıyla ilgilenen Bayburt Üniversitesi fSpor Bilimleri Fakültesi Sekreteri Mustafa Faruk Şenlik, uzunca bir bekleyişin ardından istediği açıyı yakaladıktan sonra kadrajını güneşe çevirdi. Cami ile güneşi bir kare içinde görüntülemek isteyen Şenlik, gün batımının en güzel halini yakalayabilmek, bu anları ölümsüzleştirmek için yoğun bir çaba sarf etti.

Şenlik, gün batımının bir mucize olduğunu dile getirerek, "Şu an gün batımını fotoğrafladık. Fotoğrafları çekerken kargalar, kuşlar bize eşlik etti, doğa bize eşlik etti. Çok güzel bir ortam, gün batımı muhteşem bir mucize. Umarım güzel sonuçlar elde ederiz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Faruk Şenlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.