Bayburt 15 Temmuz Şehitler Ormanı'nda korkutan yangın!

Bayburt İmam Hatip Lisesi'nin arkasında bulunan 15 Temmuz Şehitler Ormanı'nda yangın çıktı. Çıkan yangında 10 dekarlık alan küle döndü.

Bayburt 15 Temmuz Şehitler Ormanı'nda korkutan yangın!

Bayburt Postası - Bayburt'ta yol ortasındaki otları tutuşturmak isteyen şahıslar yangın çıkardı. Kuru otların bir anda tutuşmasıyla Bayburt'un Kaleardı Mahallesinde bulunan 15 Temmuz Şehitler Ormanı'nda 10 dekarlık alan alevlere teslim oldu.

Kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından yol ortasındaki otlar oyun amaçlı yakıldı, ateşle oynamanın bedeli ise 10 dekarlık alanın yanmasına sebep oldu.

Daha sonrasında çıkan yangını söndüremeyen şahıslar olay yerinden kaçarken, alevleri görenler durumu itfaiyeye bildirdiler.

Çıkan yangın olay yerine gelen Bayburt Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülerek kontrol altına alındı.

Yangına müdahale ederek kontrol altına alan ekipler, daha sonrasında soğutma çalışması yaparak olası bir facia yaşanmaması için yoğun mesai harcadılar.

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Yangın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2 yıl önce

Namussuzlugun şerefsizliğin hainliğin dik alası budur işte.Bunu yapanları mutlaka büyük en ağır şekilde cezalandirmalisir yargı.

Avatar
Yazık 2 yıl önce

Memleketimizde ağaç yok zaten olanida koruyamıyoruz.Helal olsun bize

Avatar
Ali kılıç 2 yıl önce

Sosyal medya yasağımdan dolayı face'ye yazamıyorum da bu olay geçmiş olsunla geçiştirilecek bir durum değil. Çoçuk iseler ne ala ailelerinin cezalandırılması lazım.

Avatar
Bayburt lu 2 yıl önce

Yazık ki, neyazık,
Arkadaş Bayburt ta zar zor iki orman var, bilinçsizlik , bu ormanları elimizden alıyor.
Haa bir sefer berlik yapılarak kuzey il sınırlarından başlamak kaydı ile orman sayısını artırmak için, her yere fidan dikilmeli