Osman Görer: "Milli Görüş'ü Meclise Taşıma Zamanı!"

Yeniden Refah Partisi Bayburt Milletvekili Adayı, "Şimdi hiç olmadığı kadar sesimizi daha da yükseltme zamanı. Artık milletimizin refahı için Milli Görüşü Meclise taşıma zamanı" dedi. 

Osman Görer: "Milli Görüş'ü Meclise Taşıma Zamanı!"

Bayburt Postası - Seçim sürecine yönelik açıklamada bulunan ve vatandaşları Yeniden Refah Partisi'ne oy vermeye davet eden Görer, şunları söyledi:

"Malumunuz ki türlü meşakkat ve zorluklara katlanarak kurduğumuz kutlu Cumhuriyet'in 100. yılında diğer seçimlere nazaran, daha büyük ehemmiyet arz eden, milletimiz ve devletimiz için muazzam bir dönüm noktası haline gelen bir seçimin arifesindeyiz. Sizler bu seçimde sandığa giderken yanlızca şahıs ve partileri oylamayacaksınız. Verdiğiniz oylarla, mazlumun yanında zalime, haklının yanında haksıza, doğrunun yanında yanlışa karşı olduğunuzu da göstereceksiniz. Paylaşımda adalet ,yönetimde adalet anlayışıyla çıktığımız bu kutlu yolda var olan problemlerin ve mağduriyetlerin giderilmesi ve herkesin Refahı için, Yeniden Büyük Türkiye'yi inşa edebilmek için; Partimizi kurduğumuz günden bu yana her zaman doğru ve hayırlı işleri destekledik, yanlış ve zararlı olanlara engel olmaya çalıştık. Siyasete zarafet ve nezaket getirdik. Milletimizin ihtiyaç ve beklentilerini dile getirerek eksiklerin tamamlanması için gayret ettik. Bizler, her zaman hakkı üstün tutanlardan olduk. Davamız uğruna türlü bedeller ödedik. Mevzu devletimiz ve milletimizin bekası olunca, bugün de olduğu gibi bir adım geri durup, milli menfaatleri en üste tutmayı bildik. Sizler, şahitsiniz ki hiçbir zaman doğru bildiğimiz gerçeklerden dönmedik, Dünya menfaatleri uğruna kutsallarını satanlardan olmadık. Şimdi hiç olmadığı kadar sesimizi daha da yükseltme zamanı. Artık milletimizin refahı için Milli Görüş'ü meclise taşıma zamanı!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.