TOKİ, Bayburt'ta 327 adet konut yapacak

Dar gelirli ailelerin düşük taksit ve peşinat seçenekleri ile ev sahibi olabileceği yeni TOKİ projesi için çalışmalar başlatıldı. 

TOKİ, Bayburt'ta 327 adet konut yapacak

Bayburt Postası - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı büyük bir çalışma için kolları sıvadı. TOKİ, dar gelirli aileleri düşük taksit ve peşinat imkanları ile ev sahibi yapacağı yeni projesini başlattı. 24 şehirde hayata geçecek proje içerisinde Bayburt da yer alıyor. 

Bayburt'ta 327 konut yapılacak olan yeni projede, 24 şehirde toplamda 11 bin 973 konut inşa edilecek. 

Bayburt merkez Şingah mahallesi sınırları içerisinde yer alan cezaevi yakınlarında hayata geçecek olan 327 konutluk yeni projenin ihalesi 4 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin yeni konut projeler inşa edeceği şehirler şu şekilde: Bayburt, Trabzon, Erzurum, Erzincan, Ankara, Adıyaman, Kahramanmaraş, Bilecik, Kocaeli, Çanakkale, Bolu, Bursa, Kırklareli, Antalya, İstanbul, Şanlıurfa, Aydın, Muğla, Zonguldak, Gaziantep, Tekirdağ, Konya ve Yozgat.

Anahtar Kelimeler:
TOKİ Bayburt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Htk 2 yıl önce

Başvurular ne zaman nereye yapılacak