Yarımer: “Değişimin tek adresi biziz”

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Nafiz Yarımer, aday olmasındaki en büyük etkenin kamuoyundaki değişim talebi olduğunu belirterek,”Diğer adaylar İbrahim Yumak mevcut başkan ve Hayri Tekin meclis başkanı olarak zaten görevdeydiler. Bizler yeni bir oluşumuz ve yeni bir ekibiz. Bu ekiple halkımızın değişim rüzgarını arkamıza aldık. Allah nasip ederse bu değişimi biz başaracağız ve değişimin tek adresi biziz” dedi.

Yarımer: “Değişimin tek adresi biziz”

Bayburt Postası - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Nafiz Yarımer, aday olmasındaki en büyük etkenin kamuoyundaki değişim talebi olduğunu belirterek,”Diğer adaylar İbrahim Yumak mevcut başkan ve Hayri Tekin meclis başkanı olarak zaten görevdeydiler. Bizler yeni bir oluşumuz ve yeni bir ekibiz. Bu ekiple halkımızın değişim rüzgarını arkamıza aldık. Allah nasip ederse bu değişimi biz başaracağız ve değişimin tek adresi biziz” dedi.

Seçildikleri taktirde en önemli görevlerinin üyelere sahip çıkmak olacağını ifade eden Yarımer, Ticaret Odası binasında esnafın barınacağı, toplantı yapacağı mekânların bulunmadığını ifade ederek, bu ihtiyaca cevap vereceklerini söyledi.

Köprücü, Develi ve Mermerciler Derneği’ne teşekkür

Konuşmasında doğaltaş projesini Bayburt’a kazandıran Bayburt Mermerciler Derneği’ne, “Yapılan hizmet çok önemli, başarılı ve büyüktür” ifadeleriyle teşekkür eden Yarımer, “Ayrıca Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası binasını Bayburt’a kazandıranlara teşekkür ediyorum. Çok güzel bir binamız var, yapanlardan Allah razı olsun. Eski başkan Erol Köprücü ve Eski Meclis başkanımız rahmetli Emin Develi başta olmak üzere emeği geçenlere buradan şükranlarımı arz ediyorum. Söylenecek söz çok ancak biz yatırımcı bir kuruluş değiliz. Ticaret ve Sanayi Odası sadece yatırımcılara yardım eden bir müessesedir. Onların güçlüklerle karşılaştığı zaman onlara destek olacak konumumuz var. O açıdan bu memlekete yatırım yapanlara sadece bir kuru teşekkürle kalmayacağız. Göreve gelirsek onların tüm dertleriyle ilgilenip yanlarında olacağız” dedi.

Seçimleri kazanmaları halinde bir proje ekibi kurup, hiçbir ücret talep etmeden hizmet vereceklerini söyleyen Yarımer, “Ayrıca esnafımıza büyük katma değer sunan çevre illere bağlı olmasına rağmen tüm ihtiyacını Bayburt’tan karşılayan yerleşim yerlerinin yollarının yapılması içinde yetkililer ile iletişime geçeceğiz” diye konuştu.

Yarımer, 7 grupta gerçekleşecek seçimlerde meslek gruplarındaki adaylarını da açıkladığı konuşmasını şöyle tamamladı:

“4 aydır çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalar neticesinde ekibimizle huzurunuza geldik. İnşallah bu ekibimizle başarılı olacağız. Ve seçimlerde iktidar olacağız. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalar başarı ile geçmiştir. Halkımızın desteği arkamızdadır. Sizlere ekibimizi açıklamak istiyorum. 1. grupta Kadir Polat ve Yaşar Mutlu, 2. grupta Mehmet Kayalı ve Eyüp Işık, 3. grupta Ahmet Camadan, Aziz Emre Dörtkol ve Kadir Kutluer, 4. grup adaylarımız Kadir Bilgeoğlu ve Turgut Çikot, 5 grupta Nafiz Yarımer, Ali Fuat Değirmenci ve Ömer Piri, 6. grupta Ekrem Kırali ve Ersoy Özbek, 7. grupta ise Yusuf Yolcu ve Savaş Çelebi. Ben seçimlerin Bayburt’umuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.